Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα η κηδεία του άτυχου εργάτη, Αγκίμ Τσέμερι που έπεσε στο βόθρο

Σήμερα η κηδεία του άτυχου εργάτη, Αγκίμ...

Δίνει μάχη στο Νοσοκομείο του Ρίου ο 41χρονος που πήγε να τον σώσει

Το πρωί της Τρίτης κηδεύεται στο Α’ Κοιμητήριο της Πάτρας, ο άτυχος εργάτης ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια εργασιών που εκτελούσε σε κατοικία στο Ρίον.

Ο τεχνικός είχε μεταβεί σε σπίτι στην οδό Σώμερσετ για εργασίες συντήρησης του βόθρου, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε μέσα σε αυτόν. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και δύο παιδιά.

Την ίδια ώρα σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου, ο 41χρονος, γιος του ιδιοκτήτη του σπιτιού, που έπεσε και αυτός στον βόθρο στην προσπάθεια του να σώσει τον εργάτη.

Τον 41χρονο ανέσυραν οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 41χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

 

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΑΠ αναφέρονται τα εξήες:

"Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση της τραγικής απώλειας του πατέρα του αθλητή σκάκι στην ΕΑΠ Μάριου Τσέμερι. Ο Αγκιμ Τσέμερι έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στο Ρίο.


Το Δ.Σ. της ΕΑΠ και ιδιαίτερα ο προπονητής του τμήματος σκάκι Κώστας Σιέμπος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον αθλητή και την οικογένεια του και συμπαρίστανται στη μεγάλη δοκιμασία που περνούν αυτές τις δύσκολες ώρες."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις