Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με επιτυχία η Γιορτή Πίτας στην ορεινή Ναυπακτία -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με επιτυχία η Γιορτή Πίτας στην ορεινή Ν...

Μοιράστηκαν πάνω από 70 ταψιά παραδοσιακής ππίτας

Η γιορτή της παραδοσιακής Φαμιλιώτικης πίτας έχει γίνει πλέον θεσμός & κάθε χρόνο μεγαλώνει τη δυναμική της! Κάθε πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου οι νοικοκυρές του χωριού Φαμίλα στην ορεινή Ναυπακτίας προσφέρουν απλόχερα παραδοσιακές πίτες όλων των ειδών και χάρη σε αυτές και το σύλλογο Φαμιλιωτών διοργανώνεται αυτή η γιορτή!

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, μετρήσαμε πάνω από 70 ταψιά πίτας, τα οποία και μοιράστηκαν σε περίπου 300 χωριανούς και φίλους που ήρθαν να δοκιμάσουν τα δεκάδες είδη πίτας και να διασκεδάσουν με παραδοσιακούς ήχους μέχρι το πρωί!

Την εκδήλωση στηρίζουν τοπικοί φορείς καθώς και φίλοι του χωριού που προσφέρουν επίσης, αναψυκτικά, κρασί, τυρί, τραπεζοκαθίσματα, μουσική, κ.α.

Την εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου 10 Αυγούστου 2019 τίμησαν με την παρουσία τους: ο νέος δήμαρχος Ναυπακτίας Γκίζας Βασίλειος, ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας Μπουλές Γιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτηρόπουλος Πολύκαρπος, & Ποχτούλας Ζαχαρίας, η πρόεδρος του χωριού Τσιμπάκη Γεωργία, ο νέος πρόεδρος του χωριού Θανάσης Λόης, ο πρόεδρος Σύμης Ζωητάκης Αντώνης, ο διευθυντής αστυνομικής διεύθυνσης Αιτωλίας Κακούσης Κώστας, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις