Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Εκδήλωση του Συλλόγου Πατρινών Καλλιτεχνών στις φυλακές Αγ. Στεφάνου

Εκδήλωση του Συλλόγου Πατρινών Καλλιτεχν...

Περιελάμβανε εικαστική έκθεση και ομιλία για την ποίηση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση πολιτιστικού, εκπαιδευτικού & κοινωνικού χαρακτήρα από τον Σύλλογο Πατρινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 στο κέντρο κράτησης του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα. Στην εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο χώρο της βιβλιοθήκης του σωφρονιστικού καταστήματος και που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρ. Νικόλαος Καθρέπτας.

Η εκδήλωση όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, περιελάμβανε έκθεση έργων ζωγραφικής, φωτογραφίας και χαρακτικής καθώς και ομιλία της φιλολόγου και μέλους του Συλλόγου, Νικολέττας Κατσιδήμα Λάγιου που αφορούσε στο ατομικό βίωμα στην ποίηση.

Μετά το πέρας της ομιλίας και με αφορμή αυτήν, ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους τροφίμους του Κέντρου Κράτησης. Οι καλλιτέχνες που πήραν μέρος με έργα τους ήταν οι: Νικόλαος Καθρέπτας, Γιάννης Λιβαθινός, Νάσος Τσομπανίδης, Αντώνης Νταλάπας, Νικολέττα Κατσιδήμα Λάγιου, Χάρης Αναγνωστόπουλος, Αβροκόμη Ξενογιάννη, Κατερίνα Γκατζούνα, Όλγα Νικολέρη, Κώστας Στρατούλιας, Τηλέμαχος Βάσσος, Γεωργία Βόμβα, Γιώτα Παναγοπούλου, Νίκος Πρέσσας, Σπυριδούλα Ζαβιτσάνου, Δήμητρα Σπηλιοπούλου, Ευαγγελία Τριμπρή, Σωκράτης Ευγενίδης, Θωμάς Ζέρβας, Σοφία Λιβαδά και Παναγιώτης Ερμείδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture