Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος επικεφαλής 2ήμερης εκδρομής στην Τήνο

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος επικεφαλής 2ή...

Θα χοροστατήσει στην Θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Μεγαλόχαρης

Διήμερη προσκυνηματική εκδρομή με επικεφαλής τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο στο νησί της Μεγαλόχαρης, την Τήνο, διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Πατρών το σαββατοκύριακο 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2019.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε τόσο στο τέλος της Κυριακάτικης Θείας λειτουργίας, στις 28 Ιουλίου 2019 όσο και μέσω αφισών που έχουν τοποθετηθεί έξω από τους ναούς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη και στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας στην Τήνο ενώ ο κ.κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει στη Θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Παναγίας της Τήνου με την θαυματουργή εικόνα.

Στην Τήνο που γιορτάζει την Μεγαλόχαρη με τη δέουσα λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τον Δεκαπενταύγουστο, συρρέουν χιλιάδες προσκυνητών όλο το χρόνο και ιδίως τους θερινούς μήνες που είναι και πιο ήσυχη η θάλασσα του Αιγαίου πελάγους.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών στην οδό Βότση 34, 1ος όροφος και στο τηλέφωνο, 2610 320 602. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

H εκδρομή διοργανώνεται σε συνεργασία με γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις