Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 22 Αυγούστου στη χώρα μας το νέο φιλμ του Γούντι Άλεν

Στις 22 Αυγούστου στη χώρα μας το νέο φι...

Τίτλος του, "Μία Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη" - Θα το δούμε και στην Πάτρα

Η επιστροφή του Νεουορκέζου Γούντι Άλεν είναι γεγονός! Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού στα 84 του χρόνια πλέον αλλά πάντοτε δημιουργικός, έρχεται και φέτος το καλοκαίρι με μια περιπετειώδη κομεντί με φόντο τη Νέα Υόρκη και ένα καστ πολλών αστέρων!

Το φιλμ όπως έχουμε ξαναγράψει θ’ αρχίσει να παίζεται στη χώρα μας από την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 σε διανομή της Odeon και αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare όπου ήδη παίζεται το διαφημιστικό τρέιλερ.

Τίτλος της ταινίας είναι «Μία Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη - A Rainy Day in New York» και παίζουν ο Τιμοτέ Σαλαμέ του «Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομα σου», η Ελ Φάνινγκ, η Σελένα Γκόμεζ, ο Τζουντ Λο, ο Ντιέγκο Λούνα, ο Λιβ Σράιμπερ, κ.α.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Γκάτσμπι (Τιμοτέ Σαλαμέ) και η Άσλεϊ (Ελ Φάνινγκ) είναι ένα νεαρό ζευγάρι που φτάνουν στη Νέα Υόρκη με σκοπό να περάσουν ξέγνοιαστα το Σαββατοκύριακο τους. Τα σχέδια τους σύντομα θα ανατραπούν για τα καλά και θα περάσουν ο καθένας μόνος του τις επόμενες ώρες περιπλανώμενοι στην πόλη συναντώντας διάφορους ανθρώπους μέσα από κωμικά περιστατικά. Στη διάρκεια αυτής της απρόσμενης περιπέτειας, θα μάθουν πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζονταν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture