Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παράτησαν τα κλεμμένα σκάφη στην Πούντα κι άρχισαν να τρέχουν με μάσκες

Παράτησαν τα κλεμμένα σκάφη στην Πούντα ...

Σε εξέλιξη επιχείρηση των αρχών

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση των αρχών στην Πούντα στην Αιγιάλεια για υπόθεση που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει να κάνει με την κλοπή σκαφών και τη διακίνηση ναρκωτικών. Αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο τουλάχιστον ατόμων και τυχόν συνεργών τους, οι οποίοι σήμερα το πρωί έφτασαν στην παραλία Πούντας, δίπλα στο Μιχαλακοπούλειο, με κλεμμένα σκάφη τα οποία έβγαλαν στην ξηρά και διέφυγαν, φορώντας μάσκες στο πρόσωπο για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους. Οι δράστες μπήκαν σε ΙΧ που τους περίμενε και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, αναφέρει ο filodimos.gr. Οι δράστες φέρονται να έκλεψαν δύο φουσκωτά σκάφη, πιθανότατα από την περιοχή της Λευκάδας και κατευθύνθηκαν στον Κορινθιακό Κόλπο, όμως έγιναν αντιληπτοί από τις αρχές και έτσι έφτασαν στην παραλία Πούντας, εγκατέλειψαν τα σκάφη και διέφυγαν, με την αστυνομία να τους αναζητά με τη συνδρομή και του λιμενικού σώματος.

Νωρίτερα, ισχυρή αστυνομική δύναμη μαζί με ελικόπτερο και σκάφη του λιμενικού, πραγματοποιούσαν έρευνες στην περιοχή, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη βρισκόταν επί ποδός και επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις