Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μύκονο στον Ρέμο ή Βέλγιο στην Tomorrowland;

 Μύκονο στον Ρέμο ή Βέλγιο στην Tomorrowland;
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Πόσο κοστίζει κάθε επιλογή και τι προσφέρει

Το παρακάτω συγκριτικό, αφορά σε δύο events τα οποία προσελκύουν το ενδιαφέρον από ολόκληρο τον κόσμο. Κάποιος θα έλεγε πως ενδεχομένως είναι παρακινδυνευμένη μια τέτοια σύγκριση. Αυτή ωστόσο γίνεται καθαρά με οικονομικά κριτήρια και συγκρίνει δύο διαφορετικούς προορισμούς, για εκείνους που θέλουν να ακούσουν καλή μουσική (ανα είδος και προτίμηση) και επίσης να δουν ένα ατελείωτο θέαμα σε κάθε περίπτωση.

TOMORROWLAND

Τα εισιτήρια για την Tomorrowland εξαντλούνται γρήγορα, μιας και πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις παγκοσμίως για την ηλεκτρονική μουσική που φιλοξενεί παραστάσεις από τέκνο και χάουζ, μέχρι χορευτική και τρανς. Είναι πλέον στην ενδέκατη χρονιά της και είναι γνωστό ότι έχει 15 εξαιρετικά περίεργα διακοσμημένες σκηνές και σόου με φως. Πραγματοποιείται στο Boom, κοντά στην Αμβέρσα και προσελκύει χιλιάδες κόσμο.

Δείτε στο βίντεο τι μπορείτε να ζήσετε στην Tomorrowland

Ο χώρος που γίνεται το φεστιβάλ είναι ένα τεράστιο εθνικό πάρκο που βρίσκεται στην πόλη Boom του Βελγίου. Στην περιοχή De Schorre βρίσκεται η καρδιά της διαμονής ή αλλιώς ο χώρος του dreamville ( χώρος κατασκήνωσης των επισκεπτών ) απέχοντας περίπου 20′ περπάτημα από τον χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ. Όταν ο επισκέπτης μπει στον χώρο του φεστιβάλ μετά από τον σχετικό έλεγχο, κι αφού βρει τον χώρο διαμονής (σκηνή ή έτοιμα προκάτ δωμάτια με όλες τις ανέσεις) έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί όλα τα stages (16 στον αριθμό) που επιθυμεί προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. 

Αυτές οι σκηνές (stages) είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να μην ενοχλεί ή μπερδεύετε ο ήχος της μιας την άλλη και σε αυτό έχει γίνει πολύ καλή δουλειά πραγματικά. Τα πακέτα ξεκινούν από 750 ευρώ και μπορεί να ξεπεράσουν και τις 2.500 ευρώ ανα άτομο ανάλογα τις επιλογές σας, για διαμονή.

Dj set στην Tomorrowland 2019

ΜΥΚΟΝΟΣ, φαινόμενο ΡΕΜΟΣ και το event της χρονιάς

Η ποιότητα του Αντώνη Ρέμου, οι ομορφιές της Μυκόνου και του σημείου όπου γίνεται το event είναι αδιαμφησβήτητα κορυφαία στοιχεία, που κάνουν το event, must κάθε χρόνο. Οι τιμές ωστόσο θα έλεγε κανείς πως στη σχέση τιμής απόδοσης ενδεχομένως να επιδέχονται συζήτησης. Με 1000 ευρώ το κεφάλι, όπως φημολογείται οτι κόστισε περίπου το event στη Μύκονο, θα μπορούσε κανείς να ζήσει 3 ημέρες, μέσα στον ρυθμό της Tomorrowland. Αλλά φυσικά δεν θα είχε να απολαμβάνει τις ομορφιές της Ελλάδας και την ομολογουμένως εκπληκτική φωνή και τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου.

Αν μιλάμε για ένα event τότε μοιραία ερχονται οι συγκρίσεις. Δείτε τα σκηνικά στον Ρέμο και το event με φόντο τα φωτορυθμικά.

Το event στη Μύκονο

Και αυτές είναι οι εικόνες στην Tomorrowland...

Dj set και εισοδο στο main stage της Tomorrowland

Θα έλεγε κανείς πως συγκρίνουμε δύο ανόμοια πράγματα. Ωστόσο το κριτήριό μας είναι καθαρά, η σχέση τιμής απόδοσης. Έχει να κάνει με το οικονομικό στοιχείο και την επιστροφή, σε σκηνικά, παροχές κλπ. Ο τελικός κριτής είναι πάντα φυσικά αυτός που επιλέγει τον έναν ή τον άλλο τρόπο διασκέδασης συναρτήσει της αρέσκειάς του, σε είδος μουσικής κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight