Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 5/9 στην Ελλάδα το φιλμ τρόμου "Το Αυτό, Κεφάλαιο 2"

Στις 5/9 στην Ελλάδα το φιλμ τρόμου &quo...

Ο Πένιγουάιζ έρχεται και πάλι να τρομάξει - Παίζουν Τζέιμς ΜακΑβόι, Τζέσικα Τσαστέιν

Tο φιλμ «It Chapter Two – Το Αυτό, κεφάλαιο 2» καταφθάνει στις 5 Σεπτεμβρίου 2019 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Τanweer, ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ. Όπως έγραψε το flix.gr, το Κακό επιστρέφει στο Ντέρι κάθε 27 χρόνια. Το Κλαμπ των Χαμένων, οι φίλοι με το καλά κρυμμένο, αιματοβαμμένο μυστικό, έχουν ενηλικιωθεί, οι περισσότεροι έχουν φύγει από τη μικρή πόλη κι έχουν τραβήξει ο καθένας το δικό του μονοπάτι. Τώρα επιστρέφουν για να συναντήσουν τον Πένιγουαϊζ στο κοινό τους έδαφος: τον τρόμο.

Όταν, πριν 2 χρόνια, ο σκηνοθέτης Άντι Μουσιέτι διασκεύασε για το σινεμά το πρώτο μέρος του μυθιστορήματος του μετρ του τρόμου Στίβεν Κινγκ, «Το Αυτό», η ταινία έσπασε, αν όχι τις αντοχές των θεατών στον τρόμο, σίγουρα τα ταμεία, συγκεντρώνοντας πάνω από 700 εκατ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις κι έγινε η εμπορικότερη ταινία του είδους, όλων των εποχών.

Τώρα, με σεναριογράφο μόνο τον Γκάρι Ντάουμπερμαν του «Annabelle Comes Home» (στην πρώτη ταινία είχαν συνεργαστεί στο σενάριο και οι Τσέις Πάλμερ και Κάρι Φουκουνάγκα), ο Μουσιέτι συνεχίζει τώρα με το δεύτερο μέρος του βιβλίου του Κινγκ (φέρνοντας τους ήρωες ξανά αντιμέτωπους με τον πιο φρικιαστικό κάτοικο του Ντέρι. Μαζί με το παιδικό καστ της πρώτης ταινίας, στο «It Chapter 2» πρωταγωνιστούν, ως οι ενήλικες εκδοχές τους, οι σταρ Τζέιμς ΜακΑβόι, Τζέσικα Τσαστέιν και οι Τζέι Ράιαν, Μπιλ Χέιντερ, Αϊζέια Μουσταφά, Τζέιμς Ράνσον, Αντι Μπιν και Μπιλ Σκάρσγκαρντ. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας παρουσιάστηκε στις 18 Ιουλίου 2019 στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ κι αμέσως μετά online και ήδη προξένησε το ενδιαφέρον του σινεφίλ κοινού.

Όπως έγραψε το flix.gr, βλέποντάς το για πρώτη φορά είναι ολοφάνερη η χημεία του Τζέιμς ΜακΑβόι και της Τζέσικα Τσαστέιν, ως Μπιλ και Μπεβ, καθώς κι ότι ένας πατέρας που δεν μπορεί να σώσει το παιδί του που απειλείται μπροστά στα μάτια του είναι το πιο κλασικό και αποτελεσματικό εύρημα.

Το «It Chapter Two» όπως προείπαμε, έρχεται στις αίθουσες της χώρας μας στις 5 Σεπτεμβρίου 2019 και αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture