Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι παίζουν τα σινεμά Πάτρας και Ρίου από Πέμπτη 18/7/2019 και όλη την εβδομάδα

Τι παίζουν τα σινεμά Πάτρας και Ρίου από...

Σε Odeon Veso Mare και θερινό Σινέ Κάστρο

Δείτε το πρόγραμμα των ταινιών που παίζονται στο ODEON VESO MARE (τηλ: 21 1181 8061) από τις 18/7/2019 έως τις 24/7/2019.

Anna

ΚΥΡΙΑΚΗ: 20:10

ΠΕΜ – ΣΑΒ & ΔΕΥΤ – ΤΕΤ: 20:10, 22:40

Πίσω από την καθηλωτική ομορφιά της Άννα Πολιάτοβα κρύβονται βαθιά μυστικά που θα την οδηγήσουν στον επικίνδυνο κόσμο της κατασκοπείας. Το «Anna» είναι μια σύγχρονη ταινία δράσης από τον θρυλικό συγγραφέα, παραγωγό και σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν. Με ένα καστ πολλών αστέρων, ανατροπές και εντυπωσιακή πλοκή, το «Anna» έρχεται για να κόψει την ανάσα.

Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν

Πρωταγωνιστές: Έλεν Μίρεν, Σάσα Λους, Λουκ Έβανς, Κίλιαν Μέρφι

Κατηγορία: Δράσης

Καταλληλότητα: K15

Διάρκεια: 1.59

The Lion King / Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (GR & ENG) ΚΑΙ ΣΕ 3D

GR ΠΕΜ – ΠΑΡ & ΔΕΥΤ – ΤΕΤ: 19:00

ΣΚ: 18:00, 19:00

ENG ΠΕΜ – ΤΕΤ: 20:30, 21:30

3D ΠΕΜ – ΤΕΤ: 20:00

Η κλασσική ταινία της Disney από το 1994, ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μια CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη. Ο Βασιλιάς των Λιονταριών σε σκηνοθεσία του Jon Favreau, ταξιδεύει μέχρι την αφρικανική σαβάνα όπου ένας μελλοντικός βασιλιάς γεννιέται. Ο μικρός Simba είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Mufasa. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι στο βασίλειο, όμως, με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Scar, ο αδερφός του Mufasa -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει άλλα σχέδια. Η μάχη για τον θρόνο θα ποτιστεί με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Simba. Με την βοήθεια όμως των καινούργιων φίλων του, ο Simba θα μεγαλώσει και θα διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν και του στέρησαν.

Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό

Ακούγονται οι: Τσιούετελ Έτζιοφορ, Σεθ Ρόγκεν, Ντόναλντ Γκλόβερ, Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, Μπιγιονσέ

Κατηγορία: Οικογενειακή

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.58

Qu’est-ce qu’on a encore fait au bon Dieu? / Θεέ μου τι σου Κάναμε; 2

ΠΕΜ – ΤΕΤ: 21:10

Πέντε χρόνια μετά τη σαρωτική εμπορική επιτυχία «Θεέ μου, τι σου Kάναμε;» που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, η πιο αγαπημένη οικογένεια της Γαλλίας επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για νέες, ξεκαρδιστικές περιπέτειες. Αυτή τη φορά, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα. Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.

Σκηνοθεσία: Φιλίπ ντε Σοβερόν

Πρωταγωνιστές: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν, Φρεντερίκ Τσάου, Νουμ Ντιαβαρά, Φρεντερίκ Μπελ, Τζούλια Πιατόν, Εμιλί Καέν, Ελοντί Φοντάν, Πασκάλ Νζονζί, Σαλιμάτα Καματέ, Τατιάνα Ρόζο, Κλόντια Ταγκμπό

Κατηγορία: Κωμωδία

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.38’

Aladdin / Αλαντίν (GR)

Σάββατο & Κυριακή στις 18.30.

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι.

Πρωταγωνιστές: Ναόμι Σκοτ, Γουίλ Σμιθ, Άλαν Τούντικ, Μένα Μασούντ, Νασίμ Πεντράντ, Μπίλι Μάγκνουσεν, Νέιβιντ Νέγκαμπαν

Στην μεταγλωττισμένη κόπια ακούγονται οι: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Κωστής Μαραβέγιας, Αντιγόνη Ψυχράμη, Ηλίας Ζερβός, Κώστας Δαρλάσης, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Στεφόπουλος, Βίνα Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Κώστας Αποστολίδης, Ειρήνη Μακρή.

Child's Play - Η Κούκλα του Σατανά

Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22.30.

Tην Κυριακή στις 22.00

Η κλασική ταινία τρόμου του 1988 «Η Κούκλα του Σατανά» επιστρέφει πιο εφιαλτική από ποτέ. Όλα ξεκινούν όταν μια νεαρή μητέρα,  η Κάρεν (Όμπρεϊ Πλάζα), δωρίζει στον γιο της Άντι (Γκάμπριελ Μπέιτμαν) μια κούκλα Buddi, μη γνωρίζοντας την απειλητική και δολοφονική φύση που κρύβεται μέσα της. H αιμοδιψής κούκλα, που πλέον διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη, επιστρέφει για να σκορπίσει τον τρόμο και τον θάνατο, στοιχειώνοντας σκέψεις, ψυχές και παιχνίδια.

Σκηνοθεσία: Λαρς Κλέβμπεργκ

Πρωταγωνιστές: Όμπρεϊ Πλάζα, Γκάμπριελ Μπέιτμαν, Μαρκ Χάμιλ, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι

Κατηγορία: Τρόμου.

Toy Story 4 της Ντίσνει & της Pixar

Mεταγλωττισμένο Πέμπτη με Τετάρτη στις 19.10 και 20.20

και επιπλέον προβολή, σαββατοκύριακο στις 18.10

Ο Woody ήταν πάντα σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και το ότι προτεραιότητα του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε είναι ο Andy είτε η Bonnie. Οπότε όταν το καινούριο παιχνίδι της Bonnie, που είναι καρπός χειροτεχνίας και ακούει στο όνομα Forky, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Woody αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι.

Όταν η Bonnie παίρνει την παρέα σε οικογενειακή εκδρομή, ο Woody καταλήγει σε μία απρόσμενη παράκαμψη που του επιφυλάσσει τη συνάντηση με τη χαμένη του φίλη Βο Peep. Μετά από χρόνια μοναχικής περιπλάνησης, το περιπετειώδες πνεύμα της Bonnie και οι εμπειρίες της στον δρόμο έρχονται σε αντίθεση με την ντελικάτη, πορσελάνινη επίστρωση της. Πάνω που ο Woody και η Βο συνειδητοποιούν ότι οι κόσμοι τους είναι μακριά σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια, την ίδια στιγμή καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους.

Σκηνοθεσία: Τζος Κούλεϊ

Διάρκεια: 1.40’

UglyDolls / Τα Ασχημογλυκούλια (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Πέμπτη, Παρασκευή, Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 19.15

& σαββατοκύριακο στις 18.10

Πολύ καιρό πριν, οι κούκλες δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ζεστασιά και αγάπη στα παιδιά. Από που όμως προέρχονται οι κούκλες; Κάπου ανάμεσα στο τέλος της γραμμής συναρμολόγησης και το ράφι των παιχνιδιών στα καταστήματα υπάρχει μια μαγευτική γη όπου ζουν όλες οι κούκλες. Όμως, μέχρι σήμερα καμία από όσες φτάνουν στα παιδιά δεν προέρχεται από την Ασχημούπολη, το μέρος όπου ζουν όλες οι αταίριαστες, παρατημένες και ατελείς κούκλες.

Ανάμεσα τους οι Οξ, Μόξι, Γουέιτζ, Μπάμπο, Παγερίδας και Τυχερίδας. Όλες τους είναι ευχάριστα αδαείς για τις ιδιαιτερότητές τους και έχουν μια ευτυχή άγνοια για κάθε ζωή έξω από την πόλη τους που είναι γεμάτη κέφι, τεράστιες γιορτές και ακόμα μεγαλύτερα πάρτι. Σε έναν κόσμο όπου επικρατεί η ατέλεια, κανείς δεν κρίνει κανέναν.

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Πέτρος Δαμουλής

Ακούγονται οι: Ειρήνη Ψυχράμη, Άρης Πλασκασοβίτης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Αντιγόνη Ψυχράμη, Αποστόλης Ψυχράμης, Δημήτρης Μάριζας, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πηνελόπη Σκαλκώτου.

 

Missing Link / Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Σαββατοκύριακο στις 18.00

Ο κύριος Λινκ (Κωστής Μαραβέγιας) είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ (Αντιγόνη Ψυχράμη) που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Κρις Μπάτλερ.

 

Spider-Man: Far from home / Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του

Πέμπτη με Τετάρτη στις 19.20, 21.20 και Πέμπτη με Σάββατο & Δευτέρα με Τετάρτη στις 22.00

Ο Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει με το Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς ταινιών του Spider-Man. O φιλικός και παιδί-της-διπλανής-πόρτας υπέρ-ήρωας αποφασίζει να ακολουθήσει τους φίλους του Ned, MJ και την υπόλοιπη «τάξη» σε διακοπές στην Ευρώπη. Αν και τα σχέδια του Πίτερ είναι να αφήσει για λίγο πίσω του τις υπέρ-ηρωικές του ενασχολήσεις, ξαφνικά θα χαλάσουν όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Nick Fury και μαζί να ξεσκεπάσουν το μυστήριο επιθέσεων περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.

Σκηνοθεσία: Τζον Γουάτς

Πρωταγωνιστές: Ζεντάγια, Τομ Χόλαντ, Τζον Φαβρό, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τζέικ Τζίλενχαλ, Κόμπι Σμόλντερς, Μαρίζα Τομέι, Μάικλ Κίτον, Λάουρα Χάρριερ

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Καταλληλότητα: K12

Annabelle Comes Home

Πέμπτη με Σάββατο & Δευτέρα με Τετάρτη στις 22.30

Αποφασισμένοι να εμποδίσουν την Annabelle από το να δημιουργήσει μεγαλύτερο χάος, οι δαιμονολόγοι Εντ και Λορέιν Γουόρεν κλειδώνουν τη δαιμονική κούκλα στην αίθουσα δαιμoνικών  αντικειμένων του σπιτιού τους, την τοποθετούν "με ασφάλεια" πίσω από ένα ιερό γυαλί και ζητούν την ευλογία ενός ιερέα. Αλλά μία δαιμονική νύχτα επίκειται καθώς η Annabelle ξυπνάει τα κακά πνεύματα της αίθουσας, και όλοι μαζί στρέφονται εναντίον της 10χρονης κόρης των Γουόρεν, της Τζούντι και των φίλων της.

Σκηνοθεσία: Γκάρι Ντόμπερμαν

Πρωταγωνιστές: ΜακΚίνα Γκρέις, Μάντισον Άιζμαν, Κέιτι Σαρίφ, Πάτρικ Γουίλσον, Βέρα Φαρμίγκα

Κατηγορία: Τρόμου.

Διάρκεια: 106 λεπτά.

Πρόγραμμα Προβολών ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ, ΤΗΛ 2610994765

www.cinekastro.wordpress.com

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 18/7 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/7

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:00

«ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥΚΑΝΑΜΕ; 2»

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Ντε Σοβερόν

Ηθοποιοί: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν, Φρεντερίκ Τσάου, Νουμ Ντιαβαρά, Φρεντερίκ Μπελ, Τζούλια Πιατόν, Εμιλί Καέν, Ελοντί Φοντάν, Πασκάλ Νζονζί, Σαλιμάτα Καματέ, Τατιάνα Ρόζο, Κλόντια Ταγκμπό.

Διάρκεια: 99 λεπτά

Πέντε χρόνια μετά τη σαρωτική εμπορική επιτυχία «Θεέ μου, τι Σου Kάναμε;» που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, η πιο αγαπημένη οικογένεια της Γαλλίας επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για νέες, ξεκαρδιστικές περιπέτειες. Αυτή τη φορά, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα. Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture