Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ήρθε και Πάτρα το "Πρόσκληση σε Γεύμα από έναν Υποψήφιο Δολοφόνο"

Ήρθε και Πάτρα το "Πρόσκληση σε Γεύ...

Η ταινία του '76 έχει ήδη προσελκύσει στα θερινά πάνω από 10.000 θεατές

Για επιστροφή στο κλασικό σινεμά μέσω επανεκδόσεων που τραβούν σαν μαγνήτης το ενδιαφέρον των σινεφίλ, έκανε λόγο δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής που υπογράφει ο σινε-κριτικός Γιάννης Ζουμπουλάκης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα  είναι η ταινία του 1976, «Πρόσκληση σε Γεύμα από έναν Υποψήφιο Δολοφόνο» σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Μουρ που μάλιστα από τη Δευτέρα 15/7 και έως και την Τετάρτη παίζεται στην Πάτρα στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο στις 22.00.

Όπως είδαμε στο flix.gr, η συγκεκριμένη ταινία μυστηρίου με ένα all star καστ έχει ήδη φτάσει σε σχεδόν 3 εβδομάδες προβολής στα 10.261 εισιτήρια πανελλαδικά (κυρίως Αθήνα) και συνεχίζει ακάθεκτη αποδεικνύοντας την αγάπη του κοινού για παλιές, αξιόλογες ταινίες που ξανακυκλοφορούν στα θερινά σινεμά σε αποκατεστημένες κόπιες.

Διάρκεια: 94 λεπτά.

Παίζουν οι: Πίτερ Σέλερς, Ντέιβιντ Νίβεν, Άλεκ Γκίνες, Μάγκι Σμιθ, Αϊλίν Μπρέναν, Πίτερ Φολκ, Τζέιμς Κόκο, Τρούμαν Καπότε.

Οι πέντε διασημότεροι ντετέκτιβ στον κόσμο προσκαλούνται στον πύργο ενός εκκεντρικού εκατομμυριούχου για να διαλευκάνουν το μυστήριο ενός φόνου που θα γίνει κατά τη διάρκεια του γεύματός τους.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture