Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας βρήκε και παρέδωσε χρήματα

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας βρήκε και πα...

Στον Πύργο Ηλείας

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί αστυνομικός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, που πριν λίγες ημέρες βρήκε και παρέδωσε χρηματικό ποσό σε χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ στον Πύργο. Ο υπαρχιφύλακας Αλέξης Καλογερόπουλος, βρισκόταν εκτός υπηρεσίας όταν βρήκε τα χρήματα στο χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ, περίπου 200 ευρώ. Δίχως δεύτερη σκέψη πήγε στο κατάστημα και παρέδωσε το ποσό, που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε απωλέσει γνωστός προπονητής του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ο τελευταίος αφού χιλιοευχαρίστησε τον αστυνομικό, εξήρε και μέσω επιστολής προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, το ήθος του αστυνομικού για την πράξη του αυτή. Αλλά και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, εκφράσει τα συγχαρητήριά της προς τον συνάδελδο αστυνομικό.

«Η Ένωση Αστυνομικών ΗΛΕΙΑΣ εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συγχαρητήρια για την αξιέπαινη πράξη σου ,να παραδώσεις σεβαστό χρηματικό ποσό σε συμπολίτη μας ,που το είχε απολέσει .Η πράξη σου τιμά ιδιαίτερα την Ελληνική αστυνομία , δείχνει το ήθος που σε διακρίνει και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρη την τοπική μας κοινωνία» αναφέρει η ανακοίνωση...

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις