Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ήρθε & στην Πάτρα το "Θεέ μου τι σου Κάναμε 2"

Ήρθε & στην Πάτρα το "Θεέ μου τ...

Είναι η συνέχεια του πολύ αστείου και επιτυχημένου εμπορικά πρώτου φιλμ

Tο σίκουελ – συνέχεια της μεγάλης γαλλικής εμπορικής επιτυχίας «Θεέ μου τι σου Κάναμε;» έκανε πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Odeon την Πέμπτη 11/7 και ήρθε και στην Πάτρα στις κλιματιζόμενες αίθουσες των Οdeon Veso Mare ενώ από τις 18/7 θα παίζεται και στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο στις 22.00. Το «Θεέ μου τι Σου Κάναμε;» είχε αγαπηθεί πολύ από το κοινό στην Ελλάδα και είχε κόψει καλοκαιριάτικα προ 5 ετών αρκετά εισιτήρια, πάνω από 150.000. Τώρα κατέφθασε με ανάλογες φιλοδοξίες η συνέχεια του και δεν αποκλείεται να το πετύχει μιας και από το τρέιλερ η 2η ταινία φαντάζει άκρως διασκεδαστική και αστεία.

Πέντε χρόνια λοιπόν έπειτα από την τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας που ξεσήκωσε τους Γάλλους, αλλά πήγε καλά και στις περισσότερες χώρες που προβλήθηκε, η οικογένεια Βερνέιγ επιστρέφει δριμύτερη για να αντιμετωπίσει νέες περιπέτειες και απρόοπτα με τους γαμπρούς της! Στην πρώτη ταινία οι θεατές είχαν διασκεδάσει με το κέφι των πρωταγωνιστών και τα αναμενόμενα αλλά καλοκουρδισμένα αστεία.         

Στη νέα ταινία, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα. Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.

Στο «Qu'est-ce qu'on a encore fait au bon Dieu?», σε σκηνοθεσία Φιλίπ ντε Σοβερόν, παίζουν οι Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Αρί Αμπιτάν, Φρεντερίκ Μπελ, Ελοντί Φοντάν, κ.α.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture