Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ασημένιο μετάλλιο για τη Νεανική Χορωδία της Πολυφωνικής Πατρών

Ασημένιο μετάλλιο για τη Νεανική Χορωδία...

Στο 37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας

Με εξαιρετική επιτυχία έκλεισε τις πύλες του, την Κυριακή το βράδυ, το 37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας- 25ος Διαγωνισμός [οργάνωση: Χορωδία ‘’Αρμονία’’ Πρέβεζας], με την τελετή λήξεως που πραγματοποιήθηκε στο Αρχαίο Ωδείο της Νικόπολης.

                Στο Φεστιβάλ μετείχαν 25 χορωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και η Διεθνής Κριτική Επιτροπή [Abroz Copi- Σλοβενία, Theodora Pavlovitch- Βουλγαρία, Graeme Langager- Καναδάς, John Fitzpatrick- Ιρλανδία, Κωστής Κωνσταντάρας- Ελλάδα, Marco Antonio Garcia De Paz- Ισπανία, Klaus- Jurgen Etzold- Γερμανία και Κατερίνα Βασιλικού- Ελλάδα], απένειμε τα βραβεία στους νικητές των χορωδιών που διαγωνίστηκαν.

                Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, με τη

διεύθυνση της Δήμητρας Πίτσου- Διαμαντοπούλου και τη Μαρίνα Μυλωνά στο πιάνο, βραβεύτηκε με ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία G, που έλαβε μέρος, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την επιμελημένη εργασία που επιτελείται και σε αυτό το τμήμα του Οργανισμού.

Ο διαγωνισμός των χορωδιών πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Νικοπόλεως- Πρεβέζης και η χορωδία, την Παρασκευή τα απόγευμα, ερμήνευσε τα έργα: ‘’DER WASSERMANN’’ Robert Schumann, ‘’NIGRA SUM’’, Pablo Casals, ‘’AVE MARIA’’, Gyorgy Orban & ‘’TUNDR’’ Ola Gjeilo.

                Συμμετείχαν οι χορωδοί: Μαρίλια Αντωνοπούλου, Βάσια Βαζούρα, Ελένη Βλάχου, Μαρία Δεσύλλα, Αδαμαντία Διαμαντοπούλου, Νάντια Ζέρβα, Μαρία Κατσαρού, Ελένη Λουμπαρδέα, Δήμητρα Μουρδέκα, Κατερίνα Μουρδέκα, Μαριέλενα Ντόκου, Ιουλία Παπαδοπούλου, Μαρία Παπαδοπούλου, Ντίνα Παπαλεξοπούλου, Ελευθερία Πολίτη, Μαριάννα Σκιπητάρη, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Χρύσα Χριστοδούλου.

Δήμητρα Πίτσου

Μαρίνα Μυλωνά

Στο ίδιο Φεστιβάλ έλαβε μέρος και η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά, κρουστά: Γιώργος Λαμπράκος, σόλο σοπράνο: Χρύσα Πανταζοπούλου], συμμετέχοντας σε χορωδιακές εκδηλώσεις εκτός διαγωνισμού,  με συναυλία που έδωσε το βράδυ του Σαββάτου στην Πλατεία Δικαστηρίων της πόλης.

                Τις δύο χορωδίες της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ συνόδευσαν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μο Σταύρος Σολωμός και η Α/ντρια Καλ/κή Δ/ντρια του Οργανισμού, πιανίστα, Έφη Καββαδία- Ζέρβα.        

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture