Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σε φορτισμένο κλίμα η εξόδιος ακολουθία του Γιάννη Σπάθα -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σε φορτισμένο κλίμα η εξόδιος ακολουθία ...

Πολλοί καλλιτέχνες έσπευσαν να τον αποχαιρετίσουν

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα τελέστηκε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 στον ιερό ναό του Αγίου Σεραφείμ στην Πεντέλη η νεκρώσιμος ακολουθία του εκλεκτού κιθαρίστα, Γιάννη Σπάθα που έσβησε στα 68 του χρόνια σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Η σορός του Γιάννη Σπάθα σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τους Παξούς όπου θα ταφεί, στον οικογενειακό τάφο των γονιών του.

Πολλοί συνάδελφοι του μουσικοί, τραγουδιστές και καλλιτέχνες ήσαν εκεί για να τον αποχαιρετίσουν, ανάμεσα τους ο Γιώργος Νταλάρας και η σύζυγος του Άννα, η Έλλη Πασπαλά και η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Τζόνι Βαβούρας, ο Κώστας Μπίγαλης, η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου, ο Ηλίας Ασβεστόπουλος, ο Μανόλης Λιδάκης, κ.α.

«Ο ήρωας της κιθάρας» σίγησε έλεγαν όσοι παρέστησαν στην κηδεία του Γιάννη Σπάθα, ενός μουσικού που άφησε εποχή, που ήταν ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος Socrates και που εθεωρείτο ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες βιρτουόζους της ηλεκτρικής κιθάρας με πολλές αξιόλογες συνεργασίες όπως με τη Χαρούλα Αλεξίου, κ.α.

Η Χαρούλα Αλεξίου είχε στείλει και στεφάνι που έγραφε τα τρυφερά λόγια "καλο ταξίδι, κομμάτι της καρδιάς μου".

Επίσης συγκίνηση προξένησε και η γνωστοποίηση ότι το έτερο μέλος των θρυλικών Socrates, Aντώνης Τουρκογιώργης αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, γι' αυτό και ζητήθηκε αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για τον μπασίστα και τραγουδιστή.

Οι φωτ. είναι από Eurokinissi – Μιχάλης Καραγιάννης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight