Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο A. Μαζαράκης για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο A. Μαζαράκης για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ευχαριστεί όλους για τον αγώνα που έδωσαν καθώς και όσους στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέας Μαζαράκης εκφράζοντας τα συναισθήματα του και την ειλικρινή του ευγνωμοσύνη στον καθένα και καθεμία για τον αγώνα που έδωσαν από το δικό τους μετερίζι στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ώστε η Νέα Δημοκρατία να καταφέρει να έρθει πρώτο κόμμα και να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Η επιστολή του κ. Μαζαράκη έχει ως εξής:

Πολλές φορές όσα λόγια και αν χρησιμοποιήσεις δεν μπορείς να περιγράψεις με ακρίβεια τα συναισθήματά που γεννιούνται μέσα σου. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω, είναι μέσα από αυτή την ευχαριστήρια επιστολή να σας εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη. Να ευχαριστήσω τον καθένα και την καθεμιά σας, ξεχωριστά  για τον αγώνα που δώσατε καθένας και καθεμία απ' το δικό του μετερίζι την ημέρα των εκλογών της 7 Ιουλίου,  καθώς και κατά την διάρκεια  ολόκληρης  της προεκλογικής περιόδου.

Το νικηφόρο αποτέλεσμα της αναμέτρησης της 7 Ιουλίου δικαιώνει την σκληρή δουλειά μας για μια καλύτερη Ελλάδα, με ανάπτυξη, ασφάλεια, αξιοκρατία, δικαιοσύνη και πολιτικό ήθος.

Να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλες και όλους όσους στελέχωσαν το ψηφοδέλτιό μας και εκλέχτηκαν βουλευτές και ιδιαίτερα όσους δεν κατάφεραν να εκλεγούν στην συγκεγκριμένη εκλογική αναμέτρηση.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη και τους φίλους του κόσμου κόμματος μας που προσήλθαν στην σκάλες και δεν θα με την ψήφο τους και όχι μόνο την μεγάλη νίκη στην αγαπημένη μας παράταξη.  Τους εθελοντές εκλογικούς αντιπροσώπους μας που μόχθησαν επί ώρες και διασφάλισαν τις λεπτομέρειες του Νικηφόρου αποτελέσματος.

Στέλνουμε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω και όλους εκείνους που βοήθησαν ποικιλότροπα και με κάθε μέσο, όπως στη λειτουργία του περιπτέρου μας και του πρότυπου εκλογικού μας κέντρου.

Έχει αρχίσει ήδη το ταξίδι στο οποίο θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί με όλους τους Έλληνες και καπετάνιο τον αρχηγό μας, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα για την Αχαΐα και την Ελλάδα που αγαπάμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις