Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ασπασία Ρηγοπούλου: Δηλώνω παρούσα και ενεργή σε αυτή την προσπάθεια επανεκκίνησης της χώρας μας

Ασπασία Ρηγοπούλου: Δηλώνω παρούσα και ε...

Δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα

 

 Η Ασπασία Ρηγοπούλου, υποψήφια με τη ΝΔ στην Αχαΐα, σε δήλωσή της για το εκλογικό αποτέλεσμα επισημαίνει: "Φίλες και φίλοι το ξημέρωμα της Δευτέρας ανέτειλε ένα νέο ξεκίνημα για την πολύπαθη χώρα μας. Σήμερα αισθάνομαι χαρούμενη και ικανοποιημένη.

Χαρούμενη για την αυτοδυναμία της Ν.Δ. που δίνει τη δυνατότητα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη να επαναφέρει την Ελλάδα στην κανονικότητα ώστε οι Έλληνες να σηκώσουν και πάλι το κεφάλι τους ψηλά.

Προσωπικά αισθάνομαι ικανοποιημένη γιατί με τη δική σας στήριξη και αγάπη, στο λίγο χρόνο που είχα στη διάθεσή μου, εργάστηκα με κατάθεση ψυχής και δυνάμεων για να γίνουν πραγματικότητα οι προσδοκίες όλων μας. Κι αυτές εστιάζονται στην πρόοδο, την ανάπτυξη, την ασφάλεια, την ηθική και κοινωνική ανάταση της Ελλάδας, που έρχονται να υπηρετήσουν οι αρχές και το πρόγραμμα της Ν.Δ..

Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες Αχαιούς οι οποίοι αναγνώρισαν αυτή την προσπάθεια και με τίμησαν με την ψήφο τους. Δηλώνω παρούσα και ενεργή σε αυτή την προσπάθεια επανεκκίνησης της χώρας μας". 

 

Ασπασία Ρηγοπούλου

Ιατρός - Ακτινολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας

Πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις