Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Πάτρα για τις εκλογές ο εκλεκτός βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης

Στην Πάτρα για τις εκλογές ο εκλεκτός βα...

Το thebest.gr τον εντόπισε να γευματίζει σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης

Στην Πάτρα εντόπισε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουλίου 2019 τον συμπολίτη βαρύτονο Νικόλα Καραγκιαούρη, ο οποίος όπως μας είπε, ήρθε στη γενέτειρα του με αφορμή τις εθνικές εκλογές για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Ο Νικόλας Καραγκιαούρης ήταν στο εστιατόριο Express στη Γούναρη και γευμάτιζε χαλαρός κι όπως μας είπε το φετινό καλοκαίρι τον βρίσκει σε συναυλίες στο πλάι του αγαπητού μουσικοσυνθέτη, μαέστρου και σαξοφωνίστα Γιώργου Κατσαρού.

Για την ώρα όπως μας είπε, δεν υπάρχει κανονισμένη συναυλία στην Πάτρα για το καλοκαίρι αν και θα το ήθελε πολύ. Πάντως ο Νικόλας Καραγκιαούρης θα είναι μαζί με δύο θρύλους της μουσικής στις 18 Ιουλίου 2019 στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε μια καλοκαιρινή συναυλία γεμάτη από αξέχαστες επιτυχίες. Ο λόγος για τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιώργο Κατσαρό.

Ο πολυγραφότατος Μίμης Πλέσσας στο πιάνο θα παίξει αποσπάσματα από τις αμέτρητες επιτυχίες του με την ορχήστρα και με εξαιρετικούς ερμηνευτές. Τη σκυτάλη θα πάρει το άλλο μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής μουσικής, ο Γιώργος Κατσαρός που με το λυρικό του σαξόφωνο θα μας θυμίσει τις δικές του ατέλειωτες επιτυχίες ενώ θα ακολουθήσουν οι ιστορικές κορυφαίες στιγμές της συνάντησης τους επί σκηνής.

Τα τραγούδια τους θα ερμηνεύσουν εκτός από τον διεθνούς φήμης βαρύτονο, τον πανύψηλο Νικόλα Καραγκιαούρη που μεγάλωσε στην πλατεία Μαρούδα στην Πάτρα, η μοναδική Λένα Αλκαίου, ο επί εικοσαετίας συνεργάτης του Μίμη Πλέσσα, Σπύρος Κλείσσας και η ανερχόμενη Κωνσταντία. Θα είναι ένα ταξίδι γεμάτο από τραγούδια είναι στις καρδιές όλων μας και θα τραγουδάμε για πάντα.

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:

13 ευρώ προπώληση / ΑΜΕΑ / Κάρτα Δημότη

15 ευρώ γενική είσοδος

18 ευρώ διακεκριμένες θέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight