Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

O Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφθηκε & συνεχάρη το νέο δήμαρχο Κωνσταντινούπολης

O Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφθηκε &a...

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα ενώ αντηλλάγησαν και δώρα

Συνάντηση με τον νέο εκλεγμένο Δήμαρχο του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης κ. Ekrem Ιmamoğlu, είχε την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πόλης, ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος και τον συνεχάρη για την πρόσφατη εκλογή του στις επαναληπτικές εκλογές που διενεργήθηκαν.

Ο Παναγιότατος Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ευχήθηκε στον Δήμαρχο κ. Ιmamoğlu, εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της περί αυτό Ομογενείας, κάθε επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο του και να συμβάλλει, κατά τη διάρκεια της θητείας του, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον αναπτυσσόμενο αστικό ιστό του Μητροπολιτικού Δήμου, με την εφαρμογή περισσότερων περιβαλλοντικών και κοινωνικών πολιτικών, προς όφελος όλων των κατοίκων της Πόλεως. Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε και ανταλλαγή δώρων.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος συνοδευόταν από τον Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλο κ. Ανδρέα, τον Ἱερολ. Διάκονο τῆς Σειρᾶς κ. Καλλίνικο Χασάπη και τον Ἐντιμολ. Άρχοντα Διδάσκαλο τοῦ Γένους κ. Κωνσταντίνο Δεληκωσταντῆ, Διευθυντή τοῦ Α’ Πατριαρχικοῦ Γραφείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις