Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεκίνησε ο πόλεμος του... διαζυγίου για τον Σεϊχη του Ντουμπάι και τη "φυγά" σύζυγό του

Ξεκίνησε ο πόλεμος του... διαζυγίου για ...

Προσέλαβαν διάσημες δικηγόρους

Δύο λαμπρές δικηγόροι διαζυγίων της Βρετανίας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις δικαστικές αίθουσες του Λονδίνου στις 30 και 31 Ιουλίου για την έκδοση του διαζυγίου της 45χρονης πριγκίπισσας Χάγια της Ιορδανίας και του 69χρονου σεΐχη του Ντουμπάι Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ.

Τον περασμένο μήνα η ετεροθαλής αδελφή του βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας το έσκασε από το Ντουμπάι μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της και 34 εκατ. ευρώ. Η όμορφη πριγκίπισσα Χάγια με τη βοήθεια Γερμανού διπλωμάτη ταξίδεψε αρχικά στη Γερμανία και τώρα βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου διαμένει σε πολυτελή κατοικία κοντά στο παλάτι του Κένσιγκτον, που η ίδια αγόρασε από Ινδό δισεκατομμυριούχο το 2017.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η πριγκίπισσα, που συνδέεται φιλικά με τη βασιλική οικογένεια στη Βρετανία, προς το παρόν, δεν έχει ζητήσει βοήθεια από την κυβέρνηση, ούτε άσυλο, αν και πιστεύεται πως η επιθυμία της είναι να εγκατασταθεί μόνιμα στη βρετανική πρωτεύουσα.

Τα δισεκατομμύρια του σεΐχη, ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη αλλά και η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών του ζευγαριού, της 11χρονης Τζαλίλα και του 7χρονου Ζαγέντ, αναμένεται να απασχολήσουν το δικαστήριο, που καλείται να εκδώσει το μεγαλύτερο και ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία της Βρετανίας.

Η πριγκίπισσα Χάγια σε αυτή τη δύσκολη μάχη που θα δώσει ενάντια στον ισχυρό άνδρα του Ντουμπάι θα έχει στο πλευρό της τη δικηγόρο των βασιλικών διαζυγίων αλλά και δικηγόρο της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας.

 Πρόκειται για τη βαρόνη Φιόνα Σάκλετον, που το 1996 εξέδωσε το διαζύγιο του πρίγκιπα Κάρολου από την Νταϊάνα και την ίδια χρονιά ανέλαβε και τη «λύση» του γάμου του πρίγκιπα Ανδρέα από τη Σάρα Φέργκιουσον. Σήμερα η Σάκλετον είναι η δικηγόρος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του αδελφού του, Χάρι.

Η ίδια είχε εκδώσει και το διαζύγιο του Πολ Μακάρτνεϊ από τη δεύτερη σύζυγό του Χέδερ Μιλς το 2008.

Η βαρόνη Σάκλετον απέκτησε το προσωνύμιο «Ατσαλένια Μανόλια», για τη γοητεία της αλλά και την αποφασιστικότητά της στην έκδοση ενός ευνοϊκού διαζυγίου για τον διάδοχο του θρόνου το 1996.

Από την πλευρά του ο σεΐχης, που πιστεύεται πως κακοποιούσε την σύζυγό του, έχει προσλάβει την έτερη διάσημη δικηγόρο για διαζύγια των celebrities στο Λονδίνο, τη λαίδη Έλεν Γουόρντ, η οποία είχε αναλάβει το διαζύγιο του Γκάι Ρίτσι από τη Μαντόνα.

Η Γουόρντ είναι γνωστή στη βρετανική πρωτεύουσα για το κοφτερό μυαλό της και την επαγγελματική της αφοσίωση, αφού στο παρελθόν είχε δηλώσει πως, αν χρειαστεί, μπορεί να εργαστεί 17 και 18 ώρες την ημέρα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight