Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρινός λιμενικός έσωσε από πνιγμό λουόμενη στην Κεφαλονιά

Πατρινός λιμενικός έσωσε από πνιγμό λουό...

Στη Σάμη

Στη Σάμη, δύο λιμενικοί έσωσαν από βέβαιο πνιγμό μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία βρισκόταν στη θάλασσα έχοντας χάσει τις αισθήσεις της. Οι δυο λιμενικοί, ο Προϊστάμενος του λιμενικού τμήματος Σάμης Ανδρέας Σπετσέρης και ο Πατρινός Αρχικελευστής Αργύρης Παναγιωτόπουλος την ανέσυραν, τις προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και εκείνη μετά από λίγο ανέκτησε τις αισθήσεις της. Οι 

Η Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς ανακοίνωσε πριν από λίγο τα ονόματά τους.

Πρόκειται για τον προϊστάμενο του Λιμενικού Τμήματος Σάμης Κεφαλονιάς Ανθ/ρχο Λ.Σ. ΣΠΕΤΣΕΡΗ Ανδρέα και τον εκτελούντα Υπηρεσία Αρχ/στη Λ.Σ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ Αργύριο.

Η ανακοίνωση της Ένωσης
Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον προϊστάμενο του Λιμενικού Τμήματος Σάμης Κεφαλονιάς Ανθ/ρχο Λ.Σ. ΣΠΕΤΣΕΡΗ Ανδρέα και τον εκτελούντα Υπηρεσία Αρχ/στη Λ.Σ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ Αργύριο για την άμεση επέμβαση τους σε περιστατικό κολυμβήτριας που βρισκόταν σε κίνδυνο πρωινές ώρες σήμερα πλησίον του λιμένα Σάμης.

Οι ανωτέρω, παρά το γεγονός ότι η κολυμβήτρια είχε χάσει τις αισθήσεις της, κατάφεραν πέφτοντας στην θάλασσα να την ανασύρουν στην στεριά και δίνοντας τις πρώτες βοήθειες, εφαρμόζοντας τεχνική καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, να την επαναφέρουν στην ζωή.

Η διάσωση της ανθρώπινης ζωής στην θάλασσα είναι αυτονόητο καθήκον των στελεχών του Λιμενικού Σώματος ωστόσο, η ετοιμότητα ,η οργάνωση και η άψογη εκτέλεση της επιχείρησης από τους ανωτέρω συναδέλφους μας ήταν αυτά που έφεραν το αίσιο αποτέλεσμα και μας κάνουν περήφανους.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ Σπυρίδων ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ Γεράσιμος

 

*Στη φωτογραφία ο Πατρινός Αρχικελευστής του Λ.Σ. Αργύρης Παναγιωτόπουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις