Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Ζακ Έφρον σ' ένα διαφορετικό ρόλο - πρόκληση σε μία νέα ταινία που πήγε και Σάντανς

Ο Ζακ Έφρον σ' ένα διαφορετικό ρόλο - πρ...

Το "Τεντ Μπάντι, ένας Γοητευτικός Δολοφόνος" κάνει 11/7 πρεμιέρα στην Ελλάδα και πιθανόν θα το δούμε και στην Πάτρα

Στις 11 Ιουλίου 2019 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή από την Σπέντζος Φιλμ το φιλμ «Extremely Wicked, Shockingly evil & vile – Τεντ Μπάντι, ένας Γοητευτικός δολοφόνος» με τον 31χρονο Ζακ Έφρον στο ρόλο του Τed Bundy (1946-1989) που υπήρξε ένας δολοφόνος κατ΄εξακολούθηση. Το φιλμ που έκανε την πρεμιέρα του στο περασμένο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σάντανς στη Γιούτα, ασχολείται περισσότερο με την προσωπική ζωή του Μπάντι και τη σχέση του με την ανυποψίαστη για το ποιόν του, φίλη του, την οποία υποδύεται η Λίλι Κόλινς.

Ο Τεντ Μπάντι ήταν το συνώνυμο του απόλυτου εγκληματία και όταν είπα στη μαμά μου ότι θα παίξω αυτό το ρόλο με κοίταξε με απορία, είπε ο Ζακ Έφρον, προσθέτοντας πως στόχος του ίδιου και του σκηνοθέτη Joe Berlinger, ήταν να δείξουν πως ήταν αυτός ο άνθρωπος να ζει δύο ζωές και έχει στην ουσία δύο εαυτούς. Ο Ζακ Έφρον επιχειρεί με αυτήν την ταινία μία στροφή στην καριέρα του. Όπως είπε στο Entertainment Weekly, «σπρώχνω τον εαυτό μου να δοκιμάζει νέα πράγματα ως ηθοποιός». Όσο για τις απαιτήσεις ενός ρόλου όπως ο εγκληματίας Τεντ Μπάντι, ανέφερε πως ήταν μία πρόκληση και πως με τη βοήθεια του διαλογισμού έβγαινε εκτός ρόλου, μετά τα γυρίσματα.               

Στο διάρκειας 108 λεπτών που είναι παραγωγή του Netflix, παίζουν και οι Kaya Scodelario, Haley Joel Osment, Jim Parsons και ο John Malkovich. Η ταινία έχει ήδη βγει σε κοντά 14 χώρες, ανάμεσα τους και η Ιταλία.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture