Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Aστρονομικό το ποσό που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα, νικήτρια του φετινού Survivor

Aστρονομικό το ποσό που πήρε η Κατερίνα ...

To αποκάλυψε η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Κατερίνα Δαλάκα δοκίμασε την τύχη της για δεύτερη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι, Survivor που μάλιστα φέτος είχε να κάνει με κόντρα Ελλάδας - Τουρκίας, με τους παίκτες μετά να σμίγουν και να γίνονται η λευκή και η μαύρη ομάδα, και όχι μόνο έπαιξε δυναμικά αλλά και κέρδισε. Κέρδισε το έπαθλο του Survivor Ελλάδα Τουρκία, αλλά όχι μόνο αυτό…

Την απόφαση να πάρει μέρος για δεύτερη φορά στο Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα δεν την πήρε έτσι εύκολα. Χρειάστηκαν όπως αναφέρει το zappit.gr και η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, και κάποια αρκετά… μηδενικά για να την πείσουν.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε στο Happy Day η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου: «το ποσό αυτό που ξέρω εγώ ότι πήρε η Κατερίνα Δαλάκα, υπολογίζεται γύρω στα 100.000 ευρώ συν 100.000 το έπαθλο που πήρε στον τελικό».

Ενδεχομένως το ποσό να είναι και λίγο υψηλότερο καθώς λέγεται πως η συμφωνία της με τον Τούρκο παραγωγό και παρουσιαστή του Survivor στον Άγιο Δομήνικο, Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν για 12.000 ευρώ την κάθε εβδομάδα που θα παρέμενε στο παιχνίδι!

Η πρωταθλήτρια του στίβου Κατερίνα Δαλάκα την περυσινή σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό του Survivor, χάνοντας ωστόσο από τον Ηλία Γκότση, όμως φέτος τα κατάφερε απέναντι στην Δήμητρα Βαμβακούση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight