Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σήκωσε το γάντι ο ΣΥΡΙΖΑ- Μάρκου: Ο Αμβρόσιος είναι το φίδι του φασισμού

Σήκωσε το γάντι ο ΣΥΡΙΖΑ- Μάρκου: Ο Αμβρ...

Άμεση απάντηση από τον υποψήφιο βουλευτή

Σκληρή απάντηση στα όσα ανέφερε νωρίτερα ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος με αφορμή τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Μάρκου.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σήκωσε τους τόνους κατά του Μητροπολίτη και τον συνέκρινε ευθέως με το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Μάρκου μιλώντας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Αίγιο αναφέρθηκε στην ανάρτηση του Αμβρόσιου λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είναι το αυγό του φιδιού, που εμφανίστηκε πριν εμφανιστεί η Χρυσή Αυγή. Αυτό το αυγό του φιδιού ο Δημοκρατικός Λαός θα το συντρίψει».

Θυμίζουμε ότι στο νέο του παραλήρημα ο κ. Αμβρόσιος είχε βάλλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα καλώντας τους ψηφοφόρους να «δώσουν την χαριστική βολή» στο κυβερνών κόμμα καθώς, όπως αναφέρει, ο κ. Τσίπρας «ως σκοπό της Πρωθυπουργίας του έβαλε να τα διαλύσει ΟΛΑ» κατηγορώντας τον για το «ξεπούλημα της Μακεδονίας», για «εγκλήματα κατά της Εκκλησίας» και για το ότι «βύθισε στη φτώχεια τον Ελληνικό Λαό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις