Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου θα διαμαρτυρηθούν στον Υπουργό Παιδείας

Φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστ...

Την Τρίτη 2/7 το μεσημέρι για την κατοχύρωση των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων - Είναι φοιτητές του Ευρωπαικού Πολιτισμού

Φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας. Πιο συγκεκριμένα κι όπως αναφέρει το σάιτ Foititikanea.gr, ο Πανελλήνιος Φοιτητικός Σύλλογος του προγράμματος σπουδών στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, του ΕΑΠ καλεί την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019, στη 13.30 το μεσημέρι, όλους τους φοιτητές και αποφοίτους του ΕΠΟ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας, στην Αθήνα.

«Ο κύριος Γαβρόγλου αποφεύγει να απαντήσει στις αλλεπάλληλες επιστολές του φοιτητικού συλλόγου και με δικαιολογίες δεν προχωράει στην υλοποίηση για αυτά που ο ίδιος δεσμεύτηκε. Αδιαφορεί και απαξιώνει εκατοντάδες φοιτητές και αποφοίτους του ΕΠΟ. Τον καλούμε, έστω και την ύστατη στιγμή, να εντάξει το πρόγραμμα σπουδών στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό σε συναφές ΠΕ και να προχωρήσει στις απαραίτητες ρυθμίσεις, ώστε το πτυχίο του ΕΠΟ, ρητά και ονομαστικά να περιλαμβάνεται στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, στην κατηγορία Διοικητικού».

Ολόκληρη η επιστολή του Πανελληνίου Φοιτητικού συλλόγου του προγράμματος σπουδών στον Ευρωπαικό Πολιτισμό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με ημερομηνία 28 Ιουνίου 2019 προς τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κώστα Γαβρόγλου με θέμα: Ένταξη σε ΠΕ και Κατοχύρωση Επαγγελματικών Δικαιωμάτων του ΕΠΟ, έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ Για πολλοστή φορά επικοινωνούμε μαζί σας, με σκοπό να μας ενημερώσετε για την εξέλιξη της διαδικασίας σχετικά με την ένταξη σε ΠΕ του ΠΣ στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του ΕΠΟ. Σας ενημερώνουμε ότι η μέχρι σήμερα αντιμετώπιση σας, που δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν προτίθεστε να μας ενημερώσετε σχετικά ή να δώσετε λύση στο προαναφερόμενο ζήτημα, έχει δυσαρεστήσει ιδιαίτερα την πλειοψηφία των φοιτητών και αποφοίτων του ΕΠΟ. Σας ζητάμε έστω και τώρα να σεβαστείτε και να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε εκατοντάδες ανθρώπους που αγωνιούν, και να προχωρήσετε στην άμεση επίλυση του ζητήματος, ώστε να τους ανοίξετε το δρόμο της ένταξης στην αγορά εργασίας, ισότιμα με τα άλλα ΑΕΙ, όπως δικαιούνται. Η όποια συνεργασία σας με το ΕΑΠ είναι καθαρά θέμα δικής σας δικαιοδοσίας και δεν πρέπει να επιβαρύνει τους φοιτητές και αποφοίτους του ΕΠΟ. Σας καλούμε Να μας ενημερώσετε άμεσα για τις προτάσεις που σας έχουν αποσταλεί από τη ΔΕ του ΕΑΠ και για την εξέλιξη της σχετικής διαδικασίας ένταξης μας σε ΠΕ και κατοχύρωσης των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων μας.

Την επιστολή υπογράφουν για τη ΔΕ του ΠΑΝ.Φ.ΣΥ. ΕΠΟ-ΕΑΠ,

Η Πρόεδρος, Μέμα Χαλιώτη, Η Αντιπρόεδρος, Μαρία Παρμαξίδου, Ο Αντιπρόεδρος, Κωνσταντίνος Χάλαρης, Η Υπεύθυνη Ακαδημαϊκών Θεμάτων, Μαρία Καραγεώργου, Ο Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας, Τάσος Χαρανιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις