Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμμετέχει στο πρώτο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμμετέ...

Το Σάββατο 29/6/2019 στον εκθεσιακό χώρο του Divani Palace στη Λάρισα

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με συνεχή παρουσία στις εξελίξεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης συνεχίζει με συμμετοχές σε Φεστιβάλ Εκπαίδευσης για την πλήρη ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις παροχές σπουδών. 

Με αυτές τις δράσεις το Ίδρυμα υπογραμμίζει για άλλη μια φορά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως το μοναδικό Ίδρυμα που προσφέρει αποκλειστικά σπουδές εξ αποστάσεως, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Οι σπουδές προσφέρονται χωρίς κλήρωση. Παρέχεται ευελιξία σε χώρο και χρόνο, ενώ οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν το δικό τους ρυθμό φοίτησης συνδυάζοντας τις σπουδές τους με την εργασία, την οικογένεια και τις άλλες υποχρεώσεις τους.

Αυτό το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) θα συμμετάσχει στο Πρώτο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλίας 2019 στον Εκθεσιακό και Συνεδριακό χώρο του DIVANI Palace από τις 10:00 έως τις 21:00 στην πόλη της Λάρισας. Με παρουσία σε ειδικό stand, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με  διοικητικούς συνεργάτες καθώς και με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Παράλληλα, την ίδια μέρα στη 13:00 θα γίνει παρουσίαση με θέμα Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Το μοναδικό ΑΕΙ που προσφέρει Μεταπτυχιακές σπουδές  εξ αποστάσεως. Ελεύθερη πρόσβαση σε όλες και όλους!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις