Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Κυριακόπουλος: Θα γυρίσουμε σε αυτούς που διέλυσαν την χώρα;

Γιώργος Κυριακόπουλος: Θα γυρίσουμε σε α...

Στην Ακράτα μίλησε ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

«Το ερώτημα που απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία είναι καίριο: Έχουμε το δικαίωμα να γυρίσουμε πίσω σε αυτούς που διέλυσαν την χώρα;». Με αυτά τα λόγια ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Κυριακόπουλος, ζήτησε από τους πολίτες να εμπιστευτούν ξανά τον Αλέξη Τσίπρα στις 7 Ιουλίου.

Η αναφορά του Γ. Κυριακόπουλου έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Ακράτα. Ο υποψήφιος Βουλευτής ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για την επιλογή στο πρόσωπό του, όπως και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας που πρότειναν την υποψηφιότητά του.

«Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να τιμήσω αυτή την εμπιστοσύνη» δεσμεύτηκε ο Γ. Κυριακόπουλος και επεσήμανε ότι οι εκλογές της 7ης Ιουλίου δεν είναι κρίσιμες για το ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι κρίσιμες για την χώρα, για τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο, τον άνεργο, τον ανασφάλιστο…Έχουμε το δικαίωμα να γυρίσουμε πίσω σε  αυτούς που διέλυσαν την χώρα, δημιούργησαν στρατιές άνεργων, έκλεισαν επιχειρήσεις, φτωχοποίησαν μεγάλα τμήματα του λαού, άφησαν ανασφάλιστους, διέλυσαν την υγεία, μείωσαν συντάξεις και έδωσαν το τελικό κτύπημα στην μεσαία τάξη που για αυτή τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα;».

Ο Γ. Κυριακόπουλος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι παρουσιάζει το σχέδιό της σαν να πρόκειται για κάτι καινούριο. Στην πραγματικότητα, «[…] επιθυμούν να επιστρέψουν πρώτα για αυτούς που τους βοήθησαν τέσσερα χρόνια τώρα. Θέλουν να ξοφλήσουν γραμμάτια. Θέλουν να κερδίσουν για να κερδίσουν οι φίλοι τους, γιατί 4 χρόνια τώρα ήταν στο περιθώριο. Ξεχνούν, όμως, ότι απέναντι τους είναι ο πολίτικος ηγέτης που αγαπάει ο λαός και στις εθνικές εκλογές μόνο αυτός θα δώσει την απάντηση του…».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις