Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Το στοίχημα βιομηχανικής ανάπτυξης της Αχαΐας μπορεί να κερδηθεί!»

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Το στοίχημα βιομηχ...

Ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. επισκέφθηκε τη Δευτέρα το πρωί παραγωγικές μονάδες

«Το στοίχημα της βιομηχανίας για την Αχαΐα δεν χάθηκε. Μία νέα εποχή βιομηχανικής παραγωγής μπορεί να ξημερώσει, ώστε με σύγχρονους όρους και προϋποθέσεις να ενισχύσει καταλυτικά την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας, αλλά και την ίδια την εθνική οικονομία» σχολίασε ο Ανδρέας Κατσανιώτης, με αφορμή επίσκεψή του στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας.

Ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. επισκέφθηκε τη Δευτέρα το πρωί παραγωγικές μονάδες και συνομίλησε με στελέχη και εργαζόμενους σε αυτές, επαναλαμβάνοντας την πεποίθησή του ότι η βιομηχανία αποτελεί για την Αχαΐα μία ανεκμετάλλευτη, εν πολλοίς, πηγή οικονομικού πλούτου, που μπορεί παράλληλα να δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας και να αναδείξει την παραγόμενη καινοτομία των ακαδημαϊκών και ερευνητικών κέντρων, συγκρατώντας πολλούς νέους επιστήμονες εδώ. Έθεσε επίσης τους άξονες της βιομηχανικής ανάπτυξης ως εξής:

Η δημιουργία οικονομικού χώρου, μέσω της μείωσης της φορολογίας αλλά και της βελτίωσης της ρευστότητας του τραπεζικού συστήματος
Η δημιουργία των απαιτούμενων υποδομών ώστε η Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας να μετατραπεί σε μία σύγχρονη κυψέλη παραγωγής και μετακίνησης προϊόντων
Η απλοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, είτε για την δημιουργία νέων παραγωγικών μονάδων
Απέναντι στο εχθρικό και αντιπαραγωγικό μοντέλο που οικοδόμησε η απερχόμενη κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία στοχεύει στη δημιουργία ενός κράτους που θα στηρίζει και θα ενισχύει τον κόσμο της παραγωγής, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας. Η Αχαΐα, μέσα σε αυτό το νέο περιβάλλον, μπορεί να πραγματοποιήσει άλματα ανάπτυξης, γι’ αυτό και έχει μεγάλη σημασία, η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης  να φτιάξει μία ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε και δεν πρέπει να τη χάσουμε…» 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις