Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ο Δημ. Κωνσταντόπουλος “φαλτσάρει” χωρίς λόγο για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου με… μπαταριές στον αέρα 

Ο Δημ. Κωνσταντόπουλος “φαλτσάρει” χωρίς...

Του Πάνου Παπαδόπουλου- Αναπληρωτή Διοικητή Νοσοκομείου Μεσολογγίου

 

Κατά πρώτον να ευχηθούμε στον κ. Δημ. Κωνσταντόπουλο και σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές που επισκέπτονται το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, καλή επιτυχία στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Κατά δεύτερον, όφειλε να γνωρίζει ότι η πόρτα του Διοικητή του Νοσοκομείου είναι σε όλους ανοικτή και παρ’ όλα αυτά δεν την “χτύπησε”. Ως εκ τούτου, οι αιτιάσεις στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε, και ελλιπείς και ανεπαρκέστατες είναι. Ειδικότερα:

α) Αναζητούμε τις παρεμβάσεις του και τα αποτελέσματά τους τέσσερα (4) χρόνια τώρα, για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Από την αναφορά “ιδιαίτερης” μνείας στον Υπουργό μέχρι τα χειροπιαστά αποτελέσματα, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

β) Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) δεν υπήρξε ποτέ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, παρά μόνο Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΘ) και την Παιδιατρική Κλινική η δική σας πολιτική στην Υγεία την κατέστησε ανενεργή, εδώ και πολλά χρόνια. Παρόλα αυτά, η Παιδιατρική Κλινική στο Νοσοκομείο Αγρινίου, που εξυπηρετεί όλο το νομό Αιτωλ/νίας, είναι σε ιδιαίτερα ζηλευτό επίπεδο.

γ) Κλινικές όπως η Παθολογική και η Καρδιολογική είναι πλέον σε πολύ καλό επίπεδο και έχουν στελεχωθεί με μόνιμους και μετακινηθέντες ιατρούς (σύνολο 4 + 2).

δ) Ο Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ) διαθέτει δύο (2) ιατρούς, εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή είκοσι ένα (21) αιμοκαθαρόμενους και ήδη προκηρύχθηκε και τρίτη μόνιμη θέση για τη στελέχωσή της.

ε) Τέλος κ. Κωνσταντόπουλε, σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει Ψυχιατρική Κλινική στο Νοσοκομείο, όπως αναφέρετε, παρά ψυχιατρικός τομέας με υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους συμπολίτες μας.

Ως συνέχεια των προεκτεθέντων, προκύπτει με σαφήνεια ότι έχετε, σε ένα μεγάλο βαθμό, πλήρη άγνοια όσων συμβαίνουν στο Νοσοκομείο, τα τελευταία τρία τουλάχιστον χρόνια. Καλό είναι λοιπόν, όταν βγάζετε ανακοινώσεις σε προεκλογική περίοδο για το θεαθείναι, να μην… ρίχνετε μπαταριές στον αέρα!

Το εξωφρενικό, τέλος, είναι ότι λέτε στο σχετικό σας δελτίο τύπου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική των τελευταίων χρόνων μετέτρεψε το ΕΣΥ σε ένα προνοιακό σύστημα! Μπορείτε να μας εξηγήσετε τι ακριβώς εννοείτε; Προνοιακό σύστημα είναι η ιατρική κάλυψη 2,5 εκατομμυρίων ανασφάλιστων συμπολιτών μας; Προνοιακό σύστημα είναι η στελέχωση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου με 15 έως 20 μόνιμους και επικουρικούς ιατρούς; Προνοιακό σύστημα είναι ο νέος εξοπλισμός (αξονικός τομογράφος, υπέρηχος, ψηφιακός μαστογράφος, νέοι καρδιογράφοι, πληθώρα δωρεών και τόσα άλλα); Προνοιακό σύστημα είναι η αύξηση του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου κατά 10-15%; Προνοιακό σύστημα είναι η εκδίωξη των εργολάβων καθαριότητας και φύλαξης από τα Νοσοκομεία, με παράλληλη διασφάλιση μικρότερου οικονομικού κόστους και στοιχειωδών εργασιακών δικαιωμάτων για τους απασχολούμενους;

Μας στείλατε… αδιάβαστους, κύριε υποψήφιε. Μην παριστάνετε λοιπόν τις αθώες περιστερές για τις ευθύνες της δικής σας διακυβέρνησης και συγκυβέρνησης στην δημόσια υγεία. Η πραγματικότητα μιλάει από μόνη της: Είχατε καταστήσει το Νοσοκομείο Μεσολογγίου Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου και σήμερα είναι Νοσοκομείο! Οι πολίτες λοιπόν έχουν κρίση και βλέπουν. Όσο για το «Σχέδιο Ελλάδα» του ΚΙΝ.ΑΛΛ., αναμένουμε αναλυτική ενημέρωση εκ μέρους σας. Έως τότε το Νοσοκομείο Μεσολογγίου θα πορεύεται με αξιοπρέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες της ευρύτερης περιοχής, επιδιώκοντας, στο μέτρο του δυνατού, πάντα το καλύτερο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις