Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χιλιάδες Πατρινοί σε αναμονή για δίπλωμα οδήγησης

Χιλιάδες Πατρινοί σε αναμονή για δίπλωμα οδήγησης
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

"Πάγωσαν" οι εξετάσεις - Έξι ιδιοκτήτες σχολών οδηγών κατέθεσαν μήνυση για την τεράστια οικονομική ζημιά που έχουν υποστεί

Σε αδιέξοδο έχουν οδηγηθεί εκπαιδευτές  οδηγών αλλά και υποψήφιοι για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης στην Πάτρα. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο οι εξετάσεις για διπλώματα έχουν παγώσει αφού στην Πάτρα δεν υπάρχουν ακόμα οι απαραίτητες συνθήκες που επιτάσσει η νέα νομοθεσία για τις εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών.

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία που ψηφίστηκε τον Μάρτιο, η πρακτική εξέταση θα πρέπει να γίνεται με τον εξεταζόμενο οδηγό μόνο του μέσα στο όχημα και σε κλειστό χώρο στον οποίο δεν θα υπάρχει κίνηση άλλων οχημάτων. Στην Πάτρα δεν έχει υπάρξει ακόμα μέριμνα για κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα πολλοί υποψήφιοι να αποφασίζουν να δώσουν εξετάσεις εκτός νομού. Αρκετοί για παράδειγμα αποφασίζουν να πάνε στη Ναύπακτο με τον ανταγωνισμό που δημιουργείται να είναι αθέμιτος, όπως αναφέρεται.

 

Δεν υπάρχουν ακόμα οι απαραίτητες συνθήκες που επιτάσσει η νέα νομοθεσία για τις εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών

Στην Πάτρα περιμένουν να εξεταστούν και να πάρουν δίπλωμα οδήγησης πάνω από 4.000 Πατρινοί όπως πληροφορείται το thebest.gr  με τους εκπαιδευτές να βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς τα προβλήματα που άρχισαν να εμφανίζονται στον κλάδο τους τα τελευταία τρία χρόνια δεν λένε να σταματήσουν. Μάλιστα έξι εκπαιδευτές  κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, λόγω της παρατεταμένης διακοπής των εξετάσεων που τους οδηγεί σε μεγάλη οικονομική ζημιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις