Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Πλούσιο το πρόγραμμα του Πολύεδρου την τρέχουσα εβδομάδα

Πάτρα: Πλούσιο το πρόγραμμα του Πολύεδρο...

Παρουσίαση νέου βιβλίου του Β. Χριστόπουλου, μουσική βραδιά από την Κοινο-Τοπία αλλά και παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας έως και το Σάββατο 29  Ιουνίου 2019 στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα.

Κατ’ αρχάς την Δευτέρα 24/6 ξεκίνησαν το πρωί τα εβδομαδιαία εκπαιδευτικά προγράμματα με δράσεις για παιδιά στον κήπο του Πολύεδρου που θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Πολύεδρο, τηλ. 2610 277 342,  6948123165.                                                            

Επίσης συνεχίζεται η ομαδική θεματική έκθεση ζωγραφικής «Σαν παρομοίωση του παραδείσου, ο κήπος…».

Συμμετέχουν: Βελαώρας Χάρης, Μπακάλου Παρασκευή, Μπρισκόλα  Αναστασία, Μπρισνόβαλη Αγγελική, Νικολοπούλου Όλγα, Παπαδουλή Αφροδίτη,   Πρέσσας Νίκος, Σταθόπουλος Παναγιώτης, Φερεντίνου Μαρία και Winch Alexande.

Την Τρίτη 25/6 στις 20.30, μετά από αναβολή θα πραγματοποιηθείη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλη Χριστόπουλου με τίτλο «Γιατί σ’ εμένα;», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Λάζαρης Ανδρέας και ο Φιλιππίδης Σταμάτης, ενώ μικρές παρεμβάσεις θα γίνουν από τους ποιητές: Μπεθυμούτη Αλέκο και Τσιρώνη Γιώργο. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η Μαίρη Σιδηρά. Συμμετέχει και η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας του Πολύεδρου.

Την Τετάρτη 26/6 στις 19.00 θα γίνει συναυλία με μαθητές του Ωδείου Paganini και την Πέμπτη 27/6 στις 21.00 μία ιδιαίτερη μουσική βραδιά από την Εταιρεία Κοινωνικής     Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία, η οποία καλεί φίλους και μέλη, να ακούσουν μελωδίες από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, με την μαέστρο Λίνα Γερονίκου μουσικό- υψίφωνο, την πιανίστρια Κατερίνα Φιλιππάτου καθώς και την 35μελή χορωδία της.

Πέμπτη 27/6 – Σάββατο 6/7/2019 - Μικρές εκθέσεις στον κήπο.

 «Οι κολυμβητές», της Ελένης Κατωπόδη, κατασκευές με μεικτή τεχνική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture