Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 4 Ιουλίου η "Γκλόρια" με την Τζουλιάν Μουρ

Έρχεται 4 Ιουλίου η "Γκλόρια" ...

Σκηνοθετεί και πάλι ο 45χρονος Αργεντίνος Σεμπάστιαν Λέλιο

Ήταν στο περασμένο Φεστιβάλ του Τορόντο και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. O λόγος για την ταινία «Γκλόρια – Gloria Bell» που χαρακτηρίστηκε από το Variety ως «μία από τις πιο σπουδαίες ταινίες του 21ου αιώνα με γυναίκα πρωταγωνίστρια».

Η διαζευγμένη Gloria (στο ρόλο η τιμημένη με Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου, Julianne Moore) είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που περνάει τις μέρες της σε μία συντηρητική δουλειά γραφείου και τις νύχτες της σε χορευτικές πίστες σε διάφορα κλαμπ, όπου ξεδίνει χορεύοντας. Μετά τη γνωριμία της με τον Arnold (John Turturro) σε μία νυχτερινή έξοδο της, βρίσκεται να ζει έναν αναπάντεχο έρωτα, με όλες τις χαρές και τις επιπλοκές των ραντεβού, της αναζήτησης ταυτότητας της και της οικογένειας.

O βραβευμένος με Όσκαρ Χιλιανός σκηνοθέτης Sebastian Lelio (A Fantastic Woman, Disobedience - Ανυπακοή) επιστρέφει στα λημέρια του δικού του φιλμ «Gloria» που το 2013 του χάρισε βραβεία στα Διεθνή Φεστιβάλ Βερολίνου και Σαν Σεμπαστιάν (στο φιλμ του 2013 που είχαμε δει και στην Πάτρα από την Κινηματογραφική Λέσχη έπαιζε η Παουλίνα Γκαρσία)  και παρουσιάζει την αγγλόφωνη εκδοχή αυτής της κομψής ρομαντικής κομεντί που δείχνει ότι η αγάπη μπορεί να σε βρει ανά πάσα στιγμή, ότι οι σχέσεις δεν είναι ποτέ απλές και πως τίποτα δεν μπορεί να σε ρίξει όσο χορεύεις.

Τον εμβληματικό πλέον ρόλο ανέλαβε η σπουδαία,  βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα Julianne Moore (Still Alice) στο πλευρό του απολαυστικού John Turturro (Barton Fink).               

Εκτός της Julianne Moore & του John Turturro παίζουν και οι Michael Cera, Caren Pistorius, Brad Garrett, Jeanne Tripplehorn, η Rita Wilson και οι Chris Mulkey, Sean Astin, Holland Taylor.

Η ταινία συγκεντρώνει στο Rotten tomatoes ποσοστό 92%. Στο box office έχει μέχρι στιγμής πλησιάσει τα 10 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Διάρκεια 102 λεπτά. Κεντρικό ρόλο και στο νέο φιλμ παίζει η ομώνυμη ντίσκο επιτυχία της Λόρα Μπράνιγκαν.

Την ταινία θα την δούμε από την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από τη Feelgood. Αναμένεται να παιχθεί και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture