Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Σία Αναγνωστοπούλου στην παρουσία του εκδοτικού οίκου του ΕΑΠ

Η Σία Αναγνωστοπούλου στην παρουσία του ...

Μίλησε για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε για το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια βουλευτής Αχαΐας,  κ. Σία Αναγνωστοπούλου, παρευρέθηκε και μίλησε στην παρουσίαση των πρώτων βιβλίων των Εκδόσεων ΕΑΠ, χθες Τετάρτη 19.6, στον Πολυχώρο Επίκεντρο στην Πάτρα.

Στην ομιλία της η κ. Αναγνωστοπούλου τόνισε την ιδιαιτερότητα και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες οι οποίες εισήχθησαν κατά τη θητεία της στο Υπουργείο Παιδείας αναφορικά με το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κώστας Σπαρτινός, κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και ο κ. Κώστας Μάρκου. Ομιλητές της εκδήλωσης εκτός της κ. Αναγνωστοπούλου, ήταν η κ. Α. Αθήνη, Επίκουρη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πατρών, ο κ. Β. Καρδάσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Εκδόσεων ΕΑΠ, ο κ. Α. Λυκουργιώτης, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών και ο κ. Γ. Παπαθεοδώρου, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του ιστορικού Σπύρου Ασδραχά, με αφορμή την έκδοση του έργου: Πρωτόγονη Επανάσταση. Αρματολοί και κλέφτες (18ος-19ος αι.).                                                                         

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις