Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Καζαριάν και Κουλουκάκου στην «ατέλειωτη» πισίνα του Hilton

Καζαριάν και Κουλουκάκου στην «ατέλειωτη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μπικίνι ή τζιν για τις ωραίες; Στιγμιότυπα του 3ου Greek Resort Design στην καρδιά της Αθήνας

 

Η νικήτρια του δημοφιλούς tv show GNTM με την πραγματικά άψογη σιλουέτα- λεπτή αλλά πολύ θηλυκή ταυτόχρονα- Ειρήνη Καζαριάν και η πάντα stylish ηθοποιός και πρώην μοντέλο σε διεθνείς πασαρέλες, Αντιγόνη Κουλουκάκου ξεχώρισαν με τις παρουσίες τους σε καλοκαιρινό, αθηναικό beachwear event με φόντο την περίφημη πισίνα του εμβληματικού ξενοδοχείου Hilton.

 

H γαλανομάτα καλλονή εμφανίστηκε με μπικίνι και ξεσήκωσε τα φλας ενώ η πρώην πρωταγωνίστρια της «Τρισεύγενης» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας έδωσε το παρόν με το απλό και λιτό casual chic ντύσιμο, που την χαρακτηρίζει και πελώρια γυαλιά ηλίου.

 

Πέντε ταλαντούχοι Έλληνες σχεδιαστές με έμπνευση τα δικά τους καλοκαίρια παρουσίασαν τις συλλογές τους στο 3ο Greek Resort Design. Τα catwalks  ήταν εμπνευσμένα από τα αποδυτήρια στις παραλίες, σε σχεδιασμό  Minas Kosmidis [Architecture in concept]. Η Αλεξάνδρα Αναγνώστου του brand Sun.Set.Go! εμπνέεται από τα prints και χρώματα των 70s. Η Πέννυ Βόμβα μας ταξιδεύει σε ονειρεμένους  προορισμούς με τη φετινή  σειρά του brand Rien by Penny Vomva. Η Αθηνά Μυλωνά του Antmarkant αναπολεί τις εποχές ’50, ’60 και ’70. Τα Zebras and Libras της Ελένης Τσούτη προτείνουν γραμμικά prints και πληθωρικά λουλούδια. Glam επιρροές και γεωμετρικές γραμμές, από το brand Sognare Swimwear της σχεδιάστριας Eva Varakis. Δείτε στιγμιότυπα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View