Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο πατρινός που συνεργάστηκε με τον Ρουβά και ανακάλυψε την Παπαγεωργίου

Ο πατρινός που συνεργάστηκε με τον  Ρουβ...

Το νέο video clip του τραγουδιστή

Μετά από αρκετό καιρό ο Σάκης Ρουβάς κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι και το video clip του έχει πατρινό αέρα αφού ο σκηνοθέτης Ανδρέας Λαμπρόπουλος έβαλε το δικό του λιθαράκι για το αποτέλεσμα. Το τραγούδι ονομάζεται "Έλα στον χορό" και είναι δημιούργημα του Χάρη και του Γιάννη Μιχαηλίδηπου που έχουν γράψει την μουσική και τους στίχους αντίστοιχα. 

Η σκηνοθεσία του clip, αλλά και το όλο σενάριο το οποίο είναι ανατρεπτικό είναι του Κώστα Καρύδα, ενώ η παραγωγή είναι του ιδίου, σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Μουτσινά. 

 

Η κινηματογραφική λήψη όμως αποτελεί δουλειά του σκηνοθέτη Ανδρέα Λαμπρόπουλο που συνεργάστηκε στην παραγωγή αυτού του ξεχωριστού βίντεο, ύστερα από πρόταση που του έγινε, ειδικά για τα πλάνα δράσης στα οποία εξειδικεύεται.  Η πατρινή παρουσία στη συγκεκριμένη δουλειά δεν σταματά σε αυτή του Ανδρέα Λαμπρόπουλου αφού στο video clip πρωταγωνιοτεί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μάλιστα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου  ανακάλυψαν ότι ληταν συμμαθητές στο 30 λύκειο της Πάτρας. Οι δύο τους ήταν στην ίδια τάξη αλλά και σε διαφορετικά τμήματα. 

"Αυτό ήταν το τρελό της υπόθεσης" ανέφερε στο thebest.gr ο σκηνοθέτης. Όσο για τη συνεργασία του με τα δύο λαμπερά πρόσωπα;

"Ο Σάκης ρουβάς είναι απίστευτα επαγγελματίας και η Ηλιάνα παπαγεωργίου είναι γ*****! θα έκανα άνετα παρέα μαζί της" ανέφερε. 

 

 

Ο σκηνοθέτης Ανδρέας Λαμπρόπουλος στα γυρίσματα του clip κινηματογράφησε σκηνές δράσεις

Τι βλέπουμε στο clip

Στο clip βλέπουμε μία... μάχη με κακοποιούς που είναι καταιγιστική! Πιο συγκεκριμένα, οι κακοποιοί κυνηγούν  το ζευγάρι και το κυνήγι αυτό γίνεται στο φόντο του ελληνικού καλοκαιριού, σε μία παραλία που μοιάζει με έρημο! 

Το κυνηγητό οδηγεί το ζευγάρι σε ένα beach party και εκεί ο ερωτισμός υπό τους ήχους της θάλασσας, της μουσικής και το φως των άστρων, απλώνεται παντού. Ο Σάκης Ρουβάς και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκινούν και απολαμβάνουν έναν χορό, γεμάτο από κίνηση και πάθος που έρχεται να αναδείξει την εκρηκτική ένταση και τον ηλεκτρισμένο ερωτισμό που υπάρχει σε αυτή τη μίνι ταινία δράσης.  Της τραγουδάει "ό,τι έγινε, έγινε, πια δεν αλλάζει" και το κεντρικό μήνυμα του τραγουδιού είναι να κοιτάξουμε πια «τον καινούργιο ουρανό που χαράζει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight