Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ανδρέας Λαμπρόπουλος: Ποιός είναι ο Πατρινός σκηνοθέτης που έφτασε ως τις "Νύχτες Πρεμιέρας"

Ανδρέας Λαμπρόπουλος: Ποιός είναι ο Πατρ...

Όσα έμαθε γι' αυτόν το thebest.gr

O Ανδρέας Λαμπρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Μπορεί να είναι μόλις 26 ετών αλλά έχει κάνει ήδη ενδιαφέροντα πράγματα. Τι κι αν σπούδασε θετικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας η αγάπη του για την σκηνοθεσία φαίνεται να τον έχει κερδίσει.


Της Κωνσταντίνας Τσίχλα

Πριν μερικά χρόνια ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος κέντρισε το ενδιαφέρον μας με την μικρού μήκους ταινία «Dead on Time» που απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους στο Sci Fi and Fantasy-Rated στην Αθήνα και βραβείο καλύτερης διεθνούς ταινίας μικρού μήκους στο Clare Valley Film Festival της Αυστραλίας.

Αυθεντικός και αντισυμβατικός δεν διστάζει ποτέ να πει ακριβώς αυτό που σκέφτεται. Η αφοπλιστική του ειλικρίνεια, το ιδιαίτερο χιούμορ του και ο τρόπος που  αντιλαμβάνεται τα πράγματα συνθέτουν τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που δεν περνάει απαρατήρητος.

Αγαπά τα μαύρα ρούχα, του αρέσει να κυκλοφορεί με ποδήλατο ενώ χωρίς αμφιβολία είναι ένα «ανήσυχο πνεύμα».

Το 2003 τελείωσε τα γυρίσματα της πρώτης, μεγάλου μήκους, ταινίας του με τίτλο «Short Fuse».

«Δε χρειάζεται να τραβήξεις τη σκανδάλη για να γίνεις δολοφόνος» είναι το σύνθημα της ταινίας  που είναι και η πρώτη ταινία δράσης που μιλάει ελληνικά.

Η ταινία θα προβληθεί την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου στο 21ο κινηματογραφικό Φεστιβάλ-Νύχτες Πρεμιέρας και όπως ανακοίνωσε μέσω facebook ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Πρόκειται για ταινία δράσης που επικεντρώνεται στην ιστορία του Άρη (τον υποδύεται ο Αποστόλης Τότσικας), ενός νέου λίγο πριν τα 30, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει στο χώρο της νομικής, αλλά πάντα στην σκιά του μεγαλοδικηγόρου πατέρα του.

Αναγκάζεται να εργαστεί ως κούριερ για τα προς το ζην και μια μέρα, κατά την μεταφορά ενός δέματος σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό, δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο και αναισθητοποιείται.

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου και οι συντελεστές της ταινιας πραγματικά κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Δείτε το trailer της ταινίας "Short Fuse".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture