Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Θα δούμε και στην Πάτρα την πανέξυπνη κωμωδία "Booksmart"

Θα δούμε και στην Πάτρα την πανέξυπνη κω...

Σε σκηνοθεσία της Ολίβια Γουάιλντ, "σκίζει" στην Αμερική

H ξέφρενη κωμωδία – έκπληξη «Booksmart» που στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές (στο rotten tomatoes αγγίζει το 97% & στο metacritic το 84%) ξεκινά να προβάλλεται από την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Odeon και θα παιχθεί και στην Πάτρα. Το φιλμ φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή της ηθοποιού Ολίβια Γουάιλντ και οι κριτικές κάνουν λόγο για το αφιλτράριστο χιούμορ και το μοναδικό στιλ της.

Το «Βooksmart» ήδη χαρακτηρίζεται ως το γυναικείο «Superbad» & στις ΗΠΑ ήδη κοντεύει σε δυόμιση εβδομάδες τα 20 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Κολλητές και αριστούχες φοιτήτριες, οι Έιμι (Κέιτλιν Ντέβερ) και Μόλι (Μπίνι Φέλντσταϊν), πίστευαν ότι έχοντας τη μύτη τους χωμένη μονίμως στα βιβλία θα υπερτερούσαν των έξαλλων συμφοιτητών τους. Την παραμονή της αποφοίτησής τους, η πραγματικότητα τους χτυπάει την πόρτα καθώς συνειδητοποιούν ότι έχουν χάσει πολλά όσο ήταν βουτηγμένες στα βιβλία τους. Αποφασισμένες να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, προσπαθούν να χωρέσουν τέσσερα χρόνια διασκέδασης σε ένα μόνο βράδυ χαοτικής περιπέτειας που κανένα βιβλίο δεν θα μπορούσε να τις προετοιμάσει γι’ αυτό.

Στο φιλμ σε παραγωγή της Megan Ellison παίζουν και οι Will Forte, Lisa Kudrow και ο Jason Sudeikis.

Διάρκεια: 105 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Τρέιλερ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture