Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι απανωτοί θάνατοι νέων ανθρώπων που συγκλόνισαν την Πάτρα

Οι απανωτοί θάνατοι νέων ανθρώπων που συ...

Οι ειδήσεις που σκόρπισαν θλίψη - Πέθαναν μέσα σε λίγες ημέρες

Απανωτές είναι οι ειδήσεις για νέους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή τις τελευταίες μέρες στην Πάτρα. Σήμερα έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 42 ετών, ο Γιώργος Λυκούδης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο άτυχος άνδρας που εργαζόταν ως νυχτερινός φύλακας σε μάντρα αυτοκινήτων δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή κατά τη διάρκεια της βάρδιας του. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 6 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.

Τη θλίψη στην τοπική κοινωνία των Βραχνεΐκων της Πάτρας σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Θέμη Κανελλόπουλου σε ηλικία 41 ετών. Ο εκλιπών, που ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός, έδινε το τελευταίο διάστημα άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο 41χρονος αφήνει πίσω του μια ανήλικη κόρη και τη σύζυγό του. Ο Θέμης Κανελλόπουλος, διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων με τον Χ. Τζίφα στην οδό Ακρωτηρίου 235, στη συνοικία Μακρυγιάννη. Η κηδεία του έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βραχνεΐκων.

Το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου 2019 εψάλη η εξόδιος ακολουθία του 43χρονου Παναγιώτη Βρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή και το θλιβερό νέο του θανάτου προξένησε σοκ και συγκίνηση στην Πατραική κοινωνία. Ο Παναγιώτης Βρης νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας.

Συγγενείς και φίλοι έσπευσαν στο Α’ Νεκροταφείο, στον ιερό ναό Αγίων Αγγέλων για να τον αποχαιρετίσουν. Ο Παναγιώτης Βρης ήταν γνωστό στον χώρο των ΜΜΕ καθώς είχε εργαστεί ως εικονολήπτης τοπικών τηλεοπτικών σταθμών και ως ραδιοφωνικός παραγωγός.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις