Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κηδεύτηκε σε βαρύ κλίμα ο 43χρονος Παναγιώτης Βρης

Κηδεύτηκε σε βαρύ κλίμα ο 43χρονος Παναγιώτης Βρης

Το απόγευμα της Δευτέρας 10/6 στο Α' Νεκροταφείο Πατρών

Στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου 2019 εψάλη η εξόδιος ακολουθία του 43χρονου Παναγιώτη Δημ. Βρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή και το θλιβερό νέο του θανάτου προξένησε σοκ και συγκίνηση στην Πατραική κοινωνία. Ο Παναγιώτης Βρης νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας. Ο εκλιπών αξίζει να αναφερθεί πως ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός. Είχε εργαστεί ως εικονολήπτης σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς καθώς και ως ραδιοφωνικός παραγωγός. Ήταν γιος του Δημήτρη Βρη, εκ των ιδρυτών των εφημερίδων Εθνικός Κήρυξ και Ημερήσιος Κήρυξ των Πατρών και πρώτος εξάδελφος του δημοσιογράφου Ανδρέα Βρη.

Ο Παναγιώτης Δημ. Βρης ήταν παντρεμένος με τη Γεωργία Βρη και ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, της Άννας-Μαρίας. Εν ζωή είναι η μητέρα του Μαρία χήρα Δημ. Βρη.

Συγγενείς και φίλοι έσπευσαν στο Α’ Νεκροταφείο, στον ιερό ναό Αγίων Αγγέλων για να τον αποχαιρετίσουν. Ακολούθησε η ταφή του ενώ έντονη ήταν η συγκίνηση μιας και επρόκειτο για έναν νέο άνθρωπο που έσβησε σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις