Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Γιώργος Λεφαντάριος: Εκδήλωση στην Ακράτα για τα 20 χρόνια από τον θάνατό του

Γιώργος Λεφαντάριος: Εκδήλωση στην Ακράτ...

Το Σάββατο 29 Ιουνίου

«Φύσα αεράκι… Μνήμες Γιώργου Λεφεντάριου». Μια όμορφη βραδιά μνήμης για τον Γιώργο Λεφεντάριο γεμάτη μουσική και τραγούδια θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν όσοι βρεθούν στον πεζόδρομο της Κανελλοπούλου στην Ακράτα το Σάββατο 29 Ιουνίου το βράδυ στις 21.00 μ.μ.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατο του ραδιοφωνικού παραγωγού και υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων μεγάλων δισκογραφικών εταιρειών, Γιώργου Λεφεντάριου, η Ακράτα θυμάται και τιμά τον άνθρωπο που αγάπησε τον τόπο και του πρόσφερε μεγάλο μέρος της προσωπικής του συλλογής.

Φορείς του τόπου, όπως η Κοινότητα Ακράτας με την Αντιδημαρχία του Δήμου Αιγιάλειας και την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. και της ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ διοργανώνουν μια μοναδική μουσική βραδιά με τίτλο «Φύσα αεράκι… Μνήμες Γιώργου Λεφεντάριου».

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης υπογράφει η Φιλαρμονική Ακράτας, η οποία με την μπάντα των μαθητών της θα ερμηνεύσει συναυλιακά και ορχηστρικά τραγούδια. Σημαντικοί άνθρωποι της μουσικής παραγωγής και της Τέχνης γενικότερα που συμπορεύτηκαν με το τιμώμενο πρόσωπο, θα μοιραστούν μνήμες και θα μας ταξιδέψουν μέσα από νοσταλγικές αναμνήσεις στη μουσική σκηνή άλλων δεκαετιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture