Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο νέος Γούντι Άλεν, "Μία Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη", στις 22 Αυγούστου στην Ελλάδα

Ο νέος Γούντι Άλεν, "Μία Βροχερή Μέ...

Αναμένεται να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα

O πολυσυζητημένος Γούντι Άλεν επιστρέφει στην αγαπημένη του πόλη, τη Νέα Υόρκη που έχει υμνήσει επανειλημμένα μέσα από τις ταινίες του, με ένα all-star καστ & ένα καινούριο φιλμ, παραγωγή της Amazon που όμως στις ΗΠΑ δεν έτυχε διανομής στις αίθουσες. Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ στην Ευρώπη η ταινία «Μία Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη - A Rainy Day in New York» όπως τιτλοφορείται η νέα αυτή παραγωγή του ακάματου σκηνοθέτη, σεναριογράφου και ηθοποιού Γούντι Άλεν που πλησιάζει ηλικιακά τα 84 χρόνια, θα βγει κανονικά στους κινηματογράφους.

Στο φιλμ που θα δούμε στις Ελληνικές αίθουσες στα θερινά & στις κλιματιζόμενες αίθουσες, από τις 22 Αυγούστου 2019 και μετά, σε διανομή της Odeon παίζουν ο Τιμοτέ Σαλαμέ του «Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομα σου» και του «Ένα Όμορφο Αγόρι», η Ελ Φάνινγκ, η Σελένα Γκόμεζ, ο Τζουντ Λο και οι Ντιέγκο Λούνα και Λιβ Σράιμπερ, οι οποίοι περνούν όπως λέει & ο τίτλος «Μία Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη», γεμάτη κωμικές περιπέτειες και αναπάντεχους έρωτες!

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Γκάτσμπι (Τιμοτέ Σαλαμέ) και η Άσλεϊ (Ελ Φάνινγκ) ετοιμάζονται να περάσουν ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, όμως τα σχέδιά τους θα ανατραπούν όταν η Άσλεϊ αναλαμβάνει να πάρει συνέντευξη από τον σκηνοθέτη Ρόλαντ Πόλαρντ (Λιβ Σράιμπερ). Οι δυο τους αναγκάζονται να πάρουν διαφορετικούς δρόμους και ο καθένας γνωρίζει καινούργια πρόσωπα και ζει απίστευτες περιπέτειες. Κι όλα αυτά ενώ η ηλιοφάνεια δίνει τη θέση της στις ψιχάλες της βροχής!

Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν είναι μια υπέροχη ρομαντική κωμωδία με ένα καστ πολλών αστέρων, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.

Αναμένεται να την απολαύσουμε και στην Πάτρα.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Τρέιλερ νέας ταινίας Γ. Άλεν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture