Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Έργα των σπουδαστών του ΔΙΕΚ Πάτρας αφιερωμένα στον Κωστή Παλαμά

Έργα των σπουδαστών του ΔΙΕΚ Πάτρας αφιε...

Η έκθεση εγκαινιάζεται στις 11/6 στη Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα

Το ΔΙΕΚ - Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Πάτρας καλεί τους πολίτες Aχαικής πρωτεύουσας και της ευρύτερης περιοχής στην έκθεση - αφιέρωμα στον ποιητή Κωστή Παλαμά που θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς, στην οδό Κορίνθου που είναι η οικία όπου είχε γεννηθεί ο ποιητής το 1859. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 στις 18:30 το απόγευμα, ενώ οι ώρες λειτουργίας για το κοινό θα είναι από την Τρίτη 11 Ιουνίου έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου, από τις 10:00 έως τις 13:00 και τα απογεύματα Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18:00 έως και τις 21:00.

Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος Γραφιστικής Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων του Δημόσιου ΙΕΚ Πάτρας, στο πλαίσιο των διδακτικών αντικειμένων Σχέδιο-Χρώμα-Σκίτσο, Γραφιστική και Ηλεκτρονική Επεξεργασία Μακέτας δημιούργησαν μία εικαστική ενότητα αφιερωμένη στον ποιητή Κωστή Παλαμά. Αφορμή για το έργο αυτό αποτέλεσε η κήρυξη του Δημάρχου Πατρέων  του έτους 2019 ως έτος αφιερωμένο στον Κωστή Παλαμά –καθώς συμπληρώνονται 160 χρόνια από τη γέννησή του.

Η Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς που στεγάζεται στο σπίτι που γεννήθηκε ο ποιητής, Κορίνθου 241, φιλοξενεί τα έργα των σπουδαστών διευκολύνοντας την προσπάθεια εξωστρέφειας και επικοινωνίας του έργου που παράγεται στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Πάτρας με την τοπική κοινωνία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture