Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μελάνια Τραμπ: Θάμπωσε ξανά τους λονδρέζους με άλικο «χιτώνα» Givenchy, ξενίζει όμως ο «αποκλεισμός» της βρετανικής μόδας

Μελάνια Τραμπ: Θάμπωσε ξανά τους λονδρέζ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μετά την κλασική τουαλέτα στο Μπακινχαμ ήταν πιο trendy στο Winfield House, με το ρευστό πατρόν και τη μπέρτα

H «πασαρέλα» της εντυπωσιακής πρώτης κυρίας των ΗΠΑ Μελάνια συνεχίζει να απασχολεί τη διεθνή επικαιρότητα και τα media με αφορμή την τριήμερη επίσκεψη του ζεύγους Τραμπ στη Βρετανία. Στο επίσημο δείπνο στην κατοικία του πρέσβη των ΗΠΑ στο Λονδίνο, το Winfield House (το οποίο διαθέτει το μεγαλύτερο κήπο της πόλης μετά το παλάτι και βρίσκεται κοντά στο πάρκο Regent), η 49χρονη σλοβένα καλλονή ντύθηκε με αστραφτερό, κατακόκκινο «χιτώνιο» Givenchy με μπέρτα.

Ηταν μια μάξι couture δημιουργία, που ακόμα μια φορά αναδείχθηκε χάρη στην άψογη σιλουέτα και το ύψος της Μελάνια. Αντίθετα με τη στενή, πιο κλασική γραμμή της λευκής τουαλέτας Dior που φόρεσε το προηγούμενο βράδυ στο Μπάκινχαμ, η Givenchy επιλογή σε ίσιo, ρευστό πατρόν θεωρήθηκε πιο… “in fashion”, με το κόστος μάλιστα ν’ αγγίζει τα 6000 ευρώ. Επιπλέον η  πρώτη κυρία διατήρησε το χαρακτηριστικό χτένισμά της, αποφεύγοντας αυτή τη φορά την αυστηρότητα του κότσου. Στο δείπνο παρευρίσκονταν ο Κάρολος με την Καμίλα, η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι με τον άντρα της και διάφοροι πολιτικοί αξιωματούχοι.

Η γκαρνταρόμπα της Μελάνια πάντως σχολιάζεται ήδη αρκετά και επειδή δεν ασπάζεται τη βρετανική μόδα. Μετά την άφιξή της με μεταξωτό τοπ Burberry δεν έχει φορέσει κάτι άλλο αγγλικό. Το ασπρόμαυρο σύνολο Dolce e Gabbana, οι τουαλέτες Dior και Givenchy, μια γκαμπαρντίνα που -ενώ είναι κατεξοχήν βρετανικό ρούχο -διέθετε ετικέτα Celine και συνδυάστηκε με κροκό τσάντα Birkin του οίκου Hermes, έχουν ξενίσει. Είθισται να τιμάται το στυλ και οι σχεδιαστές κάθε χώρας, κάτι που τηρούσε ευλαβικά η Μισέλ Ομπάμα και συνηθίζει όποτε ταξιδεύει στο εξωτερικό η Κέιτ Μίντλετον.     

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight