Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ancient Greek Sandals: Απέκτησαν το πρώτο τους κατάστημα στην Αθήνα!

Ancient Greek Sandals: Απέκτησαν το πρώτ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μεγάλο fashion crowd στο πληθωρικό opening του flagship store "Εστία", Σταδίου και Κολοκοτρώνη

Tα διάσημα ελληνικά σανδάλια των Χριστίνας Μαρτίνη και Νικόλα Μίνογλου Ancient Greek Sandals που πωλούνται στην αφρόκρεμα των καταστημάτων της υφηλίου και τα έχουν φορέσει οι απανταχού celebrities, απέκτησαν το πρώτο «κάθετο»-flagshiip store στην Αθήνα, με την ονομασία «Εστία», στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κολοκοτρώνη. Το opening δελέασε τους γιους του τέως βασιλιά, Παύλο και Νικόλαο, εκπροσώπους της μόδας, του επιχειρείν και των media και βέβαια γνωστές κοκέτες της πρωτεύουσας.  

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και οι συμπατριώτες Χριστιάνα Ροδοπούλου-Καίσαρη με την κόρη της, οι αδελφοί Γιώργος και Χάρης Ντάβλας, καθώς και ο Γιώργος Παπαλέξης.  Με έμπνευση τα αλλοτινά ξενοδοχεία του ‘60 και λεπτομέρειες με υφαντό, μωσαικό, φυσικό δέρμα, το ολοκαίνουριο κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία από γυναικεία, αντρικά και παιδικά σανδάλια, καθώς και επιλεγμένα κεραμικά, ελαιόλαδο, σαπούνια, κεριά και βιβλία με άρωμα Ελλάδας. Τα νέα σχέδια υποδημάτων με τον ευρηματικό διάκοσμο, που παρουσιάστηκαν στα εγκαίνια ξεχωρίζουν χάρη στο «άγγιγμα» άλλων επώνυμων δημιουργών όπως οι διεθνούς φήμης σχεδιαστές κοσμημάτων Γιάννης Σεργάκης και Ευγενία Νιάρχος, η Ιλεάνα Μακρή, ο οίκος Lalaounis, η Μαρί Βαγγαλάτη, η Μαργαρίτα Χρυσάκη.  

Εννοείται πως όλοι θαύμασαν, περιεργάστηκαν και δοκίμασαν τα καινούρια μοντέλα- "καθένα είναι διαφορετικό από το άλλο" υπογράμμισε η Χριστίνα Μαρτίνη. 

Τα Ancient Greek Sandals παράγονται στην Ελλάδα, επηρεασμένα από τη μυθολογία και την αρχαιότητα. Από την ίδρυση του brand το 2011, κατάφεραν να εισβάλουν σε κορυφαίους καταναλωτικούς «ναούς» παγκοσμίως όπως  Νet -a - Porter, Matches Fashion, Harrods, Harvey Nichols, Le Bon Marché και Bergdorf Goodman. Η εταιρία αντιπροσωπεύει δυναμικά την άνθηση του λεγόμενου Greek chic σε παγκόσμια κλίμακα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View