Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συγχαρητήρια Νίκου Παπαδημάτου σε Κώστα Πελετίδη και Νεκτάριο Φαρμάκη

Συγχαρητήρια Νίκου Παπαδημάτου σε Κώστα ...

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Με την παρακάτω ανακοίνωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος παπαδημάτος συνεχάρη τον Κώστα Πελετίδη και τον Νεκτάριο Φαρμάκη για την εκλογική τους νίκη. Όπως αναφέρει:

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας οφείλω να απευθύνω τα συγχαρητήριά μου στον εκλεγέντα Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη. Του εύχομαι να έχει μια επιτυχή θητεία προς όφελος της πόλης. Συνάμα, θέλω να πιστεύω ότι ο επανεκλεγείς Δήμαρχος θα έχει κατανοήσει τη νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία καθιστά αναγκαίες τις συνεργασίες, σε προγραμματική βάση και με σκοπό την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων της πόλης.

Η παράταξή μας κι εγώ προσωπικά, παραμένουμε δεσμευμένοι στο στόχο των ευρύτερων δυνατών συγκλίσεων και συνθέσεων που αποτελούν την απαραίτητη προϋπόθεση για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων της Πάτρας.

Ταυτόχρονα απευθύνω εγκάρδια συγχαρητήρια στον κ. Νεκτάριο Φαρμάκη για την εκλογή του ως Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Η εκλογή σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και του εύχομαι να έχει μια γόνιμη και δημιουργική θητεία. Τέλος οφείλω να υπογραμμίσω ότι προσβλέπω σταθερά σε μια άριστη συνεργασία μεταξύ Δήμου Πατρέων και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις