Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η προεκλογική καμπάνια του Αιγιώτη που τα ...έσπασε και έφτασε στο "Ράδιο Αρβύλα" - Βίντεο

Η προεκλογική καμπάνια του Αιγιώτη που τ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πρόκειται για τον Γιώργο Φραγκονικολόπουλο

Μία διαφορετική προεκλογική εκστρατεία έκανε ο επιχειρηματίας Γιώργος Φραγκονικολόπουλος ο οποίος στις αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος και κέρδισε τις εκλογές.

Ο ιδιοκτήτης του Loca στο Διακοπτό Αιγιαλείας πήρε για πρώτη φορά την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά και σίγουρα η καμπάνια του δεν πέρασε απαρατήρητη. Θα λέγαμε μάλιστα ότι σκόρπισε άφθονο γέλιο. Ο λόγος για τα χιουμοριστικά βιντεάκια και φωτογραφίες που ανάρτησε στα social media και όχι μόνο έγιναν viral αλλά προβλήθηκαν και στα αθηναϊκά κανάλια.

Τα βιντεάκια του που είχαν αρκετά χιουμοριστική διάθεση τράβηξαν την προσοχή ενώ ένα από αυτά τα είδαμε και στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», αλλά και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Το απόσπασμα από την εκπομπή

Στο πλαίσιο της καμπάνιας του ο Γιώργος Φραγκονικολόπουλος βρέθηκε κοντά σε πολίτες διαφόρων επαγγελμάτων. Έτσι, είδαμε να εξηγούν γιατί ψηφίζουν Γιώργο Φραγκονικολόπουλο ένας κομμωτής, ένας κρεοπώλης, ένας αγρότης, ένας κτηνοτρόφος, ένας αρτοποιός, ένας ταξιτζής αλλά και άλλους.

Θερμός υποστηρικτής, βοηθός και συνοδοιπόρος σε όλη αυτή τη διαφορετική προεκλογική εκστρατεία στάθηκε ο πολύ γνωστός στην Πάτρα dj Γιάννης Τζόβολος o οποίος έχει κερδίσει στο καρναβαλικό πάρτι "Ταλέντα". Φέτος συμμετείχε και στην παράσταση του Κομιτάτου. 

Για την ιστορία, Ο Γιώργος Φραγκονικολόπουλος κατάφερε να εκλεγεί και να μπει στο δημοτικό συμβούλιο! 

Δείτε τέσσερις χαρακτηριστικές φωτογραφίες της χιουμοριστικής καμπάνιας

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του συνόδευε το παρακάτω κείμενο:

Γεννήθηκα στη Νότια Αφρική και είμαι απόφοιτος του Campion School of Athens. Έχω σπουδάσει Business Administration (BA, MBA) και δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εστίασης και ψυχαγωγίας σχεδόν 30 χρόνια, με διάφορες επιχειρηματικές ιδέες και πρωτοβουλίες. Η μακροβιότερη επιχείρησή μου βρίσκεται στο Διακοπτό Αιγιαλείας (Loca), συμπληρώνοντας φέτος τα 27 χρόνια!

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά για πρώτη φορά, είναι σίγουρα μια πρόκληση. Ζώντας την καθημερινότητα και μέσα από τη δουλειά μου, συνομιλώ με όλες τις ηλικίες και των δύο φύλων, γνωρίζοντας τις ανησυχίες τους.

«Δεν μπορούμε να ζητάμε αλλαγές, ανατροπές και υπερβάσεις, όταν δεν είμαστε οι ίδιοι εκεί.
Γιατί η αδράνεια είναι "κατάρα"».
Ο καθένας μας, κάτι έχει να προσφέρει με τις γνώσεις και την πείρα του.
Όταν πραγματικά αγαπάς τον τόπο σου, τότε έχεις υποχρέωση να το δείχνεις, γιατί το σήμερα και το αύριο είμαστε όλοι εμείς που ζούμε σε αυτόν τον τόπο!!!
Στόχος μου, είναι η απομυθοποίηση της επικρατούσας αντίληψης ότι «όλοι ίδιοι είναι».
Θέλω, στο βαθμό που μπορώ, να εμπνεύσω τους νέους, που ως μεγάλη μερίδα της κοινωνίας αναμφισβήτητα αποτελούν τον πυρήνα της δημιουργικότητας και της προόδου.  Το Δημήτρη Καλογερόπουλο τον εμπιστεύτηκα, τον εκτιμώ και προχωρώ μαζί του, μαζί με όλους τους φίλους και συνεργάτες του. Τον θεωρώ τον πιο ικανό να διαχειριστεί αυτό το δύσκολο έργο. 

Μια εποχή φεύγει και μια νέα έρχεται!!!
ΥΓ. Σε εκατό χρόνια από τώρα δεν θα έχει καμιά σημασία τι αυτοκίνητο οδηγούσα, σε τι σπίτι έμενα, πόσα χρήματα είχα ή τι ρούχα φορούσα ΑΛΛΑ ο κόσμος μπορεί να ζει σε  καλύτερο περιβάλλον αν προσπαθήσουμε όλοι σήμερα. Θα είναι μεγάλη η ικανοποίησή μου να συμβάλλω στην πρόοδο και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων του τόπου μου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight