Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ώρα για θερινό σινεμά - Ανοίγει αυτή την Πέμπτη το "Σινέ Κάστρο" με γαλλική ταινία

Ώρα για θερινό σινεμά - Ανοίγει αυτή την...

Έναρξη με "Το μυστήριο του κυρίου Πικ"

Ο αγαπημένος θερινός κινηματογράφος «ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ» στο Ρίο ξεκινά την λειτουργία του για ακόμα ένα καλοκαίρι και μας περιμένει από την Πέμπτη 30/5 να περάσουμε μαζί όμορφες κινηματογραφικές βραδιές. Η αφετηρία γίνεται με γαλλικό σινεμά. 

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 30/5 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/6

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:45

«TO ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΙΚ»

Σκηνοθεσία: Rémi BEZANÇON

Βασισμένη στο βιβλίο του David FOENKINOS

Παίζουν: Fabrice LUCHINI, Camille COTTIN, Joséphine Pick, Alice ISAAZ, Daphné Despero, Bastien BOUILLON, Fred Koska, Josiane STOLERU, Madeleine Pick, Astrid WHETTNALL, Inès de Crécy, Marie-Christine ORRY, Magali Roze, Vincent WINTERHALTER, Gérard Despero, Annie MERCIER, Bénédicte Le Floch. Με τη συμμετοχή της Hannah SHYGULLA.

Διάρκεια 100΄

Σύνοψη

Σε μία περίεργη βιβλιοθήκη στην καρδιά της Βρετάνης, την «Βιβλιοθήκη των Απορριφθέντων Βιβλίων», μία νεαρή εκδότρια ανακαλύπτει ένα εκπληκτικό χειρόγραφο που αποφασίζει αμέσως να εκδώσει. Το μυθιστόρημα γίνεται μπεστ-σέλερ. Αλλά ο συγγραφέας του, ο Ανρί Πικ, ένας ιδιοκτήτης πιτσαρίας, που πέθανε πριν από δύο χρόνια, δεν θα μπορούσε να είχε γράψει τίποτε άλλο πέρα από τη λίστα με τα ψώνια, σύμφωνα με τη χήρα του. Ένας κριτικός λογοτεχνίας, πεπεισμένος ότι πρόκειται για απάτη, αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση, με την απρόσμενη βοήθεια της κόρης του αινιγματικού Ανρί Πικ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture