Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Αναστασίας Δημητροπούλου "Στην Αγκαλιά του Φθινοπώρου"

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της...

Στην Αγορά Αργύρη

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του πρώτου μυθιστορήματος της πατρινής μεταφράστριας, αρθρογράφου και συγγραφέως, Αναστασίας Δημητροπούλου, την Πέμπτη 23 Μαϊου στην Αγορά Αργύρη, με το βιβλιοπωλείο Γωνιά του Βιβλίου - Παπαχρίστου. Το βιβλίο της, «Στην αγκαλιά του φθινοπώρου» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Έξη, και γι' αυτό μίλησαν οι κύριοι: Ηρώδης Βασιλόπουλος, Δικηγόρος & Νομικός Σύμβουλος στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Παναγιώτης Πλώτας, Γενικός Οικογενειακός Ιατρός – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών, Μετεκπαιδευθείς ΕΚΠΑ – Πρόεδρος Δ.Σ ΙΔΥΚΠΟ, και Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης, Καθηγητής Θεολόγος  M.A.Th Αρσακείων Πάτρας – Δημοτικός Σύμβουλος Πατρέων, και υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Αχαϊας.

Οι εισηγητές εστίασαν στην κινηματογραφική ροή του μυθιστόρηματος, στις ανατροπές που συναρπάζουν και κόβουν την ανάσα, στην περιγραφική ικανότητα της συγγραφέως, η οποία εντάσσει τον αναγνώστη με ακρίβεια στο λογοτεχνικό της σύμπαν, στην άρτια και δεξιοτεχνική χρήση της ελληνικής γλώσσας από μέρους της, και συμφώνησαν σε ένα κλίμα χαράς, ενθουσιασμού και συγκίνησης πως το μέλλον ανήκει στην Αναστασία Δημητροπούλου, η οποία εκπροσωπεί επάξια όλους εκείνους που κυνηγούν ακούραστα τα όνειρά τους.

Η νεαρή συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό της, φωτογραφήθηκε μαζί τους, υπέγραψε αντίτυπα του έργου της και όταν πήρε το λόγο, είπε πως έχει γράψει μία ιστορία αγάπης όπου όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν λάθη, αλλά και την υποχρέωση να τα διορθώνουν.

Μια ιστορία, όπου το να συγχωρείς σημαίνει να ξεχνάς, παρόλο που θυμάσαι τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια. Μια ιστορία, όπου όποιος δεν αγαπά για πάντα, δεν αγαπά πραγματικά. Έκλεισε με την υπόσχεση και την προσμονή να γράψει ακόμα περισσότερα βιβλία και με τις θερμότερες ευχαριστίες σε οικογένεια, φίλους, συνεργάτες και αναγνώστες.

Το φωτογραφικό υλικό είναι του Πάνου Ορφανού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture