Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η Κιάρα Φεράνι σμίγει με τη Lancome, λανσάροντας δική της σειρά μακιγιάζ

Η Κιάρα Φεράνι σμίγει με τη Lancome, λαν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Διαβάστε τί είπε σχετικά η διάσημη, κοσμαγάπητη ιταλίδα στο Harpers Bazaar

Lancome x Chiara Ferragni limited edition: Ακόμα ένα βήμα για την περιζήτητη και πάμπλουτη πλέον Κιάρα Φεράνι, διαδικτυακό πρότυπο, σχεδιάστρια και επιχειρηματία, που το Forbes έστεψε σε top fashion influencer. Ντεμπουτάρει τώρα και στα καλλυντικά, δηλαδή στα προιόντα make up, συμπράττοντας με τον κολοσσό ομορφιάς Lancome.

«Ηταν πάντα όνειρό μου να ασχοληθώ με τη βιομηχανία της ομορφιάς, ο κόσμος τρελαίνεται με τα προιόντα που χρησιμοποιώ. Το μακιγιάζ είναι ένα εργαλείο για να χτίσεις αυτοπεποίθηση. Βοηθάει να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και να είσαι η καλύτερη εκδοχή σου. Όταν διαπιστώνεις πως δείχνεις όμορφη στον καθρέφτη, η θετική ενέργεια μεταμορφώνει τη μέρα σου και το πώς ατενίζεις τον  κόσμο» είπε μεταξύ άλλων η 32χρονη ιταλίδα blogger- φαινόμενο στο Harpers Bazaar.

 

Tί ετοίμασε λοιπόν; Nέες αποχρώσεις nude, κόκκινου και ροζ στα δημοφιλή κραγιόν L'Absolu Mademoiselle Shine and L'Absolu Lacquer,  επανασχεδιασμό της μάσκαρα Hypnose Drama καθώς και μια παλέτα για το πρόσωπο, η οποία ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και περίσταση. Oι συσκευασίες έχουν το σήμα κατατεθέν της, δηλαδή τα μάτια, το γκλίτερ και την υπογραφή της. Σύμφωνα με την Κιάρα, η πολυάσχολη καθημερινότητα απαιτεί να είμαστε πρακτικές, δηλαδή να μην κουβαλάμε άπειρα προιόντα, αλλά εκείνα που πραγματικά χρειαζόμαστε και μας δείχνουν φυσικές.

«Είμαι πλέον μητέρα και η καθημερινή μου ζωή δεν είναι τέλεια και αψεγάδιαστη. Δεν θέλω να εκπροσωπώ μια ψεύτικη, τέλεια εικόνα που συνηθίζεται στο ίντερνετ. Θέλω να δείχνω αληθινή και πηγή έμπνευσης, όχι να παρουσιάζω κάτι που δεν υπάρχει» αναφέρει.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View