Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλεξοπούλου: Ισχυρή εντολή πολιτικής αλλαγής

Αλεξοπούλου: Ισχυρή εντολή πολιτικής αλλαγής

Δήλωση για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

Σχετικά με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, η Χριστίνα Αλεξοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Ο ελληνικός λαός, με αυξημένη συμμετοχή για ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές, δίνει ισχυρή εντολή πολιτικής αλλαγής στη Νέα Δημοκρατία. Δίνει προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εντολή διακυβέρνησης. Δίνει στη σημερινή κυβέρνηση, τη χειρότερη της Μεταπολίτευσης, ξεκάθαρο μήνυμα: ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ – ΦΥΓΕΤΕ. 

Η παράταξή μας κέρδισε τις Ευρωεκλογές με διαφορά-ρεκόρ πάνω από 9% και με πρωτιές όχι μόνο σε όλη τη χώρα, που ντύνεται γαλάζια, αλλά και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, με πρωταγωνιστές τους νέους ψηφοφόρους. Όλοι όσοι αγωνιστήκαμε για την ενίσχυση της συμμετοχής και για την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στη νεολαία, αλλά και στην αυτοδιοίκηση, είμαστε ευγνώμονες στους συμπολίτες μας, τους οποίους θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με την ίδια σεμνότητα και προσήλωση, ανεξαρτήτως των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων. 

Ο αγώνας δεν τελείωσε. Μέχρι την απαλλαγή της πατρίδας μας από τη σημερινή κυβέρνηση, υπάρχει ακόμα πολλή προσπάθεια. Συνεχίζουμε δυναμικά, κατ’ αρχάς με τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ώστε την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, να επικρατήσουν οι υποψήφιοι που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία και κατόπιν με τις εθνικές εκλογές που ήδη ο ελληνικός λαός επέβαλε να διεξαχθούν σε μερικές εβδομάδες, για να σταματήσει η καθοδική πορεία της χώρας. 

Για το καλύτερο αύριο, που όλοι αξίζουμε.», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου. 

*Η Χριστίνα Αλεξοπούλου (www.xalexopoulou.gr) είναι Πολιτικός Μηχανικός και Επιχειρηματίας της Αχαΐας, Μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), εκλεγμένη με την παράταξη που υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις