Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτοκτονία 14χρονης: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των συμμαθητών της

Αυτοκτονία 14χρονης: Σοκάρουν οι αποκαλύ...

Οι γείτονες ήξεραν, το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερώσει, αλλά…

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν η 14χρονη στο Μοσχάτο, που είχε πέσει θύμα αποπλάνησης ενός 43χρονου και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της το μεσημέρι της Πέμπτης. Η κοπέλα έπεσε στις ράγες του τρένου τον σταθμό του ΗΣΑΠ με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τον συρμό.   

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκαλύπτουν οι συμμαθητές της άτυχης κοπέλας.

Συμμαθητές του κοριτσιού που μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV, ανέφεραν πως το κορίτσι, που είχε πέσει θύμα αποπλάνησης ενός 43χρονου άνδρα, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Γενικά συναισθηματικά ήταν διαφορετική, πιο αγχωμένη, σαν να της είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό», αναφέρει συμμαθητής της.  

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο πατριός της είχε πιαστεί στα χέρια με τον 43χρονο και την Τετάρτη, ο επιχειρηματίας είχε συλληφθεί από την αστυνομία. Η Ασφάλεια Αττικής γνώριζε εδώ και εβδομάδες για την αποπλάνηση της 14χρονης κοπέλας, ενώ και το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερώσει.  

Μία ημέρα πριν από την αυτοκτονία της κοπέλας, ο 43χρονος είχε συλληφθεί για αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν το επεισόδιο που είχε ο πατριός της 14χρονης με τον 43χρονο, παρουσία του κοριτσιού. Η κοπέλα, μαθήτρια της δευτέρας γυμνασίου, βρισκόταν στο κατάστημα του 43χρονου την Τετάρτη το βράδυ, όταν ο πατριός και ο αδελφός της πήγαν να ζητήσουν εξηγήσεις. Ύστερα από άγριο τσακωμό, ο πατριός της κοπέλας, υπέβαλε μήνυση και ο 43χρονος οδηγήθηκε στο τμήμα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ήταν ενήμερο για την όλη κατάσταση και μάλιστα είχε ενημερώσει σχετικά την εισαγγελία. Επίσης, γείτονας κατέθεσε πως γνώριζε για τα όσα συνέβαιναν, αλλά φοβήθηκε να τα καταγγείλει, καθώς θα έπρεπε να κάνει επώνυμη καταγγελία, κάτι το οποίο αρνήθηκε, επειδή δεν ήθελε να μπλέξει όπως δήλωσε ο ίδιος. Αντίστοιχα, το «Χαμόγελο» είχε ενημερώσει την Αστυνομία και την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων για την καταγγελία.

Επίσης, στο κινητό του 43χρονου βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες από ανήλικη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διατηρούσε την εν λόγω επιχείρηση για να γνωρίζει ανήλικα κορίτσια από τη γειτονιά, εκμεταλλευόμενος την κακή ψυχολογική κατάστασή τους για να τα προσεγγίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος, που είναι πατέρας μιας κόρης επίσης 14χρονών, παραδέχθηκε λεπτομερώς στους αστυνομικούς την επαφή του με την ανήλικη. Το ίδιο άτομο φέρεται να είχε αποπλανήσει μια ακόμα ανήλικη το διάστημα 2017 - 2018, ενώ στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν φωτογραφίες της.

Ο άνδρας αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών και κατάχρηση σε ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και πορνογραφία ανηλίκων σε βαθμό πλημμελήματος.  

Το γράμμα της 14χρονης  

Πάνω στη σορό της 14χρονης, βρέθηκε σημείωμα όπου έγραψε ότι δεν ήθελε να ζήσει χωρίς τον 43χρονο και δεν καταλάβαινε τους λόγους που οι γονείς της δεν επέτρεπαν αυτή τη σχέση.

«Δημήτρη μου, ό,τι έγινε, έγινε πολύ βιαστικά. Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ δεν θα σταματήσω να κλαίω, θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα "σ' αγαπώ" στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες. Είσαι σημαντικός για μένα. Θέλουν να μας χωρίσουν».  

Την Δευτέρα ο 43χρονος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις